maanantai 24. helmikuuta 2014

Otetaan rennosti, kunnes tajutaan että meillä onkin kiire!

Sunnuntaina hyppäsimme taas asuntoautoomme ja lähdimme matkaamaan kohti San Diegoa. Hassua, että meillä oli ehtinyt tulla jopa ikävä tätä asuntoautoa ja sillä matkaamista :). Saas nähdä minkälaisia karavaanareita meistä myöhemmin tulee ;). Toisaalta onhan se aika ainutlaatuista että me nukumme oman perheen kesken noin 140 cm leveässä ja 180 cm pitkässä niin sanotussa "siskonpedissä" ja mummo ja pappa muutaman metrin päässä parvella. Jo pelkästään tästä saa sellaisia muistoja, jotka jää mieliin ikuisesti. Oheiset kuvat eivät ole kovin kummoisia, mutta niistä saa jonkinlaisen käsityksen autostamme sisältäpäin...
Olimme startanneet aamulla jo kello kahdeksan maissa, joten saavuimme perille kymmenen pintaan. Alkuperäiseen suunnitelmaan ei kuulunut pysähdystä San Diegossa, mutta onneksi kuitenkin sielläkin tuli käytyä. Tämä Amerikan 8. suurin kaupunki oli todellakin näkemisen arvoinen paikka ja jäi vihreydellään sekä merellisellä ilmastollaan mieliimme niin, että sinne on kyllä päästävä joskus ihan ajan kanssa uudestaan. Niin paljon jäi näkemättä! Hyvä syy siis palata sinne joskus uudestaan :).

Kävimme paikallisessa Belmontin huvipuistossa sekä sen jälkeen shoppailemassa muutamissa outlet -myymälöissä.


Puistoilun ja shoppailun jälkeen meidän täytyi kuitenkin jatkaa matkaa tästä viehättävästä kaupungista. Seuraava määränpäämme on Phoenix ja sinne on San Diegosta matkaa noin 600 km. Yövyimme sunnuntai maanantai välisen yön valtatien varressa rekkaparkissa ja aamusta matka jatkui valtatietä pitkin eteenpäin.  

Poikkesimme matkan varrella El Centro nimiseen kylään, jossa vietimme aikaa paikallisessa puistossa. Nuorimmaisemme pääsi siellä ensimmäistä kertaa kunnolla keinumaan. 

Aamupäivän hölläiltyämme puistossa pidimme matkapalaverin ja tajusimme kauhuksemme, että meillä tulee olemaan todella kiire keretä Dallasiin maaliskuun ensimmäiseen päivään mennessä. Miehelläni ja hänen isällään on silloin NHL-otteluun ostetut liput... matkaa on Phoenixistä 1600 km  ja aikaa siis vajaa kuusi päivää...Tiedossa on siis armotonta ajamista, mahdollisesti joku päivä myös yöaikaan!

Californian osavaltio jäi tänään taaksemme ja siiryimme taas Arizonan osavaltion puolelle. Luonnosta osavaltion vaihdoksen huomasi selvästi.


Valmistaudumme nyt henkisesti suhteellisen tiivistahtiseen ajorupeamaan, mutta sitä ennen kuitenkin huomenna Phoenixiin, joka on ihan kivenheiton päässä leirintäalueesta, jossa tänään yövymme. 

-J-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti