lauantai 5. maaliskuuta 2016

Uusi tv-taso

Kahdeksan vuotta sitten taloa rakentaessamme sisustuksessa vallitsevana värinä oli tumman ruskea...Tuolloin myös minä halusin sisustaa ruskean, mustan, harmaan ja valkoisen yhdistelmällä. Jostain syystä ruskeaa tuli taloomme kuitenkin liikaa. Ei se silloin kahdeksan vuotta sitten siltä tuntunut, mutta viimeisten parin vuoden aikana se on alkanut häiritsemään. Monta kohtaa on jo maalattu ruskeasta valkoiseksi ja projekti tulee jatkumaan edelleen. Viimeisimpänä sain maalattua meidän olohuoneessa sijaitsevan tilanjakaja seinän täysin valkeaksi. Samaan aikaan myimme vanhan tv-tasomme pois ja ostimme tilalle ikeasta uuden. Uusi tv-taso on Ikean bestå -sarjaa,josta rakensimme haluamamme mallisen tv-tason/senkin olohuoneeseen. Mieheni kanssa käydyn "neuvottelun" jälkeen pääsimme yhteisymmärrykseen siitä, että digiboxi, dvd-soitin ym. tulisivat tv-tasoon ovien taakse "piiloon". Tässä nyt ehkä ulkonäköseikka meni käytännöllisyyden edelle...;).


Kuten yläpuolella olevasta kuvasta näkyy, digiboxi on kuitenkin vielä toistaiseksi tv:n vieressä...olemme nimittäin neuvottelemassa uudesta liittymäsopimuksesta, jossa tv:tä katsottaisiin netin kautta...joten ennen kuin tämä asia saadaan päätökseen tuota ko.laitetta johtoineen ei kannata laittaa tv-tason sisälle.


Ihana piristävä ja keväinen tunnelma tuli valkoisen värin kautta olohuoneeseemme. Vaaleanpunaista tehosteväriä tuli karsittua pois, koska pian ruukkuihin istutetut narsissit kukkivat keltaisenaan ja tuovat taas omasta takaa väriä sisustukseen.


Uusia viherkasveja on tullut hankittua muutama muun muassa tuo muratti tuohon takan päälle. Kivasti lisäävät keväistä fiilistä nekin :)! 


Tilanjakaja seinä oli mukana jo alkuperäisesssä talon pohjapiirustuksessa, joka pohjautuu Kastellin Aika-mallistoon. Rakennusvaiheessa se oli vähällä unohtua lattiaa valettaessa. Onneksi se kuitenkin viime hetkellä muistettiin ottaa huomioon, sillä olohuoneestamme olisi muutoin todella hankala löytää tv:lle paikkaa ellei haluaisi tv:tä sijoittaa portaiden alle...

Tilanjakaja seinään ja muutenkin olohuoneeseen on haaveissa monta pientä ja suurta sisustustavaraa, mutta niistä voisin kirjoitella myöhemmin ihan oman postauksen.

Mukavaa viikonloppua kaikille :)

-J-

1 kommentti:

  1. Kivalta näyttää! Uusi tv-taso on yksinkertaisen upea! Tykkään! Ihanaa alkavaa viikkoa <3 Ostin muuten sen HM harmaan villakangastakin, josta puhuit silloin Hansun luona. Se on ihana! Kiitti vinkistä :)

    VastaaPoista