perjantai 14. helmikuuta 2014

Lähdetään Nevadaan

Maanantaina matka jatkui Kingmanista eteenpäin ja alkumatka taitettiin vielä route 66:ä pitkin Arizonan osavaltiossa.Ohitimme pienempiä kyliä sekä maatiloja, mutta pääosin tienvarrella näkyi vain autiota maisemaa.Osavaltiokin vaihtui pian Arizonasta Nevadaan. Erkanimme tietoisesti taas hetkeksi Route 66:stä, koska olimme aikatauluamme selvästi edellä ja halusimme vähän vaihtelua päiviin.


Hoover Dam eli Hooverin pato sattui matkamme varrelle ja kävimme katsomassa toistamiseen tätäkin nähtävyyttä. Sen verran alue oli muuttunut vuodesta 2010, että sinne oli rakennettu uusi ohitustie, josta näki tämän padon todella hyvin ja korkeammalta kuin aikaisemmin.Toisin kuin alkuperäissuunnitelmassa päätimme sittenkin mennä tällä reissulla Las Vegasiin. Olimme ensin ohittaa kyseessä olevan kaupungin, koska olimme kaikki käyneet siellä aiemminkin lukuunottamatta lapsia. Hyvä kuitenkin näin päin :).

Padolta ei tarvinut ajaa kuin muutama kilometri eteenpäin, että edessä siinsi jo ensimmäinen kunnon hotelli-casino -yhdistelmä.Las Vegasiin saavuimme hyvissä ajoin puolen päivän aikaan. Yövyimme ihan keskustassa Circus Circus hotellin yhteydessä olevalla Koa Camping -leirintäalueella.


 Sää vastasi suomen normaalia kesäpäivää ja suuntasimmekin heti leirintäalueelle päästyämme uima-altaalle.


Esikoisemme on syksyn ja talven aikana käynyt uimahallissa uimassa ja ne käynnit ovat alkaneet tuottaa tulosta. Vesipelosta on päästy ja Vegasissa hän jopa uskaltautui uimaan kellukkeilla yksinäänkin. Tosin joku vanhemmista oli koko ajan vieressä.


Myös nuorimmaisemme pääsi elämänsä ensimmäistä kertaa uimaan ulkosalla.


Vihdoin ollaan päästy kylmästä lämpimään :)

-J-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti