lauantai 22. helmikuuta 2014

Aurinkoa päivään

Viikko on vierähtänyt nopeaa täällä Carlsbadissa ja huomenna varhain aamusta matkamme jatkuu taas eteenpäin. Muutama ihanan aurinkoinen päivä osui kohdallemme ja ne pyhitimme altaalla oleiluun ja ulkoiluun.Jos esikoiseltamme kysyttäisiin päivän agendaa, hän viettäisi sen altaalla pulikoiden. Pitihän sitä uimista kuitenkin auringon takia hieman rajoittaa ja keskittää uinnit aamu- ja iltapäivään. Puolen päivän aikaan hän tosin nukkuu vielä tunnin päikkärit :). 


Nuorimmainen sai nauttia altaalla pulikoinnista vartin verran kerrallaan ja voi sitä riemua :).


Hotellin alue oli kaikin puolin viihtyisä ja aktiviteeteiltään monipuolinen.
Viimeinen ilta Carlsbadissa alkaa olemaan ohitse ja täytyy lähteä nukkumaan, jotta aamulla jaksaa herätä virkeänä ylös. Kävimme tänään pakkaamassa auton lähes valmiiksi, ostamassa ruuat sekä tankilla. Päästään siis aamusta heti matkaan. Ajosuunnitelmat huomiselle ovat vielä hieman auki, mutta San Diegoa kohti lähdetään. Se jäädäänkö sinne yöksi vai jatketaanko pidemmälle selviää huomenna. 

Täytyy muuten vielä lopuksi mainita, että vaikka tänään sää oli pilvisemmän puoleinen, niin "aurinkoisen" tästä päivästä teki aamuinen hetki kuntosalilla. Menimme tarkoituksella mieheni äidin kanssa hotellin kuntosalille samaan aikaan, kun suomi pelasi jääkiekon olympiapronssista USA:ta vastaan. Salilla oli iso tv, josta peliä pystyi jokainen salilla treenaava seuraamaan...ja voi sitä ilon riemua, kun leijonat vei jenkkejä satanolla ;). 

-J-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti