torstai 27. helmikuuta 2014

Kahden päivän pysähdys Phoenixiin

Ajomatka kohti Dallasia on sujunut sen verran verkkaisasti, että ehdimme hyvin toteuttaa alkuperäiseen suunnitelmaan kuuluvan kahden päivän pydähdyksen Arizonan osavaltiossa sijaitsevaan Phoenixiin. Tuo puoliksi aavikkoisella maaperällä sijaitseva suurkaupunki veti kyllä pisteet kotiin! Etenkin sen vanha kaupunki oli sai meidät huokailemaan ihastuksesta kerta toisensa jälkeen.

Alueelta löytyi ihana puistoalue, joka sai kyllä allekirjoittaneen haaveilemaan jo tulevasta kesästä kotosuomessa ja siitä minkälaisia kukkia sitä tänä kesänä istuttaisi omalle pihalle :).Ideoita ja inspiraatiota omaan pihaan tuli tältä visiitiltä yllin kyllin...Niiden toteutus onkin sitten asia erikseen ;). Ensi kesänä tullaan ehdottomasti taas jotain uutta omassa pihassa toteuttamaan, mutta niistä kirjoitan blogiin sitten kun sen aika on :). 

Alueelta bongasimme yllätykseksemme myös amerikkalaiselle artistille Robert Indianalle aikoinaan suunnitellun Love -ikonin, joita löytyy ympäri maailman. 


Vastaavanlainen taideteos sattui myös neljä vuotta sitten häälomallamme eteemme New Yorkissa. 


Ja vielä muutama kuva vanhasta kaupungista.
Kukkaloiston lisäksi pääsimme ihastelemaan paikalliseen galleriaan muun muassa Andy Warhollin kerrassaan mahtavia töitä! Galleriassa ei tietenkään saanut sisällä kuvata, joten tässäpä muutama kuva ulkoapäin. Vanhassa kaupungissa kiertelyn ja puistoilun lisäksi päivät Phoenixissä sisälsivät shoppailua ja visiitin mieheni tuntemaan suomalaiseen paikkakunnalla jo yli kymmenen vuotta asuneeseen perheeseen. Lapsoset olivat tietysti onnensa kukkuloilla, kun pääsivät pitkästä aikaa leikkimään toisten suomea puhuvien lasten kanssa :). Tapasimme heidän lisäksi myös muutaman muun mieheni tutun tältä paikkakunnalta. Mahtava kokemus päästä näkemään heidän elämäänsä Arizonan välillä kuumissa ja kuivissakin oloissa. 


Lopuksi vielä uusi kokemus meidän poppoolle, kun löysimme jäätelon myyntipaikkaa etsiessämme niin sanotun yogurttijäätelöbaarin! Makuja oli valittavana toistakymmentä ja kaikkea sai mixata. Kaikenmoinsia hötteitä oli vielä tarjolla päälle ja lopuksi annos punnittiin ja hinta muodostui sen mukaan. Ja oli muuten hyvää ja osittain terveellistä :)!-J-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti