torstai 6. helmikuuta 2014

Autolla ajetaan varo-varo-vasti, ettei kaatuisi kallis lasti...

Keskiviikko päivä kului pääosin autossa matkatessa Tucumcarista Albuquerqueen, joka sijaitsi noin puolessa välissä Route 66:ä New Mexicon osavaltiossa. Alkuperäinen tarkoituksemme matkata pohjoisessa sijaitsevaan Santa Fe:hen sekä Los Alamokseen katsomaan aluetta, jossa Japanin atomipommit aikoinaan valmistettiin, kariutui huonoon säähän. Säätietojen mukaan siellä oli tiet todella huonossa kunnossa, joten pelasimme varman päälle ja ajoimme lyhyintä reittiä Albuquerqueen. Olimme perillä jo päiväsaikaan, joten ehdimme toista kertaa tälle reissulle shoppailemaan. Ei lainkaan paha korvike;).

Tänään torstaina aamu alkoi ruokaostoksilla. Jääkaappi täyteen ja näillä eväillä pärjätään taas yli viikonlopun. Sanoinkin tänään miehelleni, ettei olla varmaan koskaan ulkomaanreissuilla syöty näin terveellisesti kuin nyt kun on hyvät ruuanlaittomahdollisuudet ja mummo mukana :) Ja hyvä näin, sillä vielä me ehdimme hankkia sen perinteisen  McDonalds -kiintiönkin täyteen ;).

Loppupäivä oli tänäänkin sitten pelkkää ajoa. Pääsimme Gallup nimiseen kaupunkiin asti. Ohessa kuvasaldoa tältä päivältä:Nuorimmaisemme täytti tänään 9 kuukautta! Ja oli onnessaan, kun pääsi ensimmäistä kertaa isosiskonsa sylissä laskemaan liukumäkeä sekä touhuilemaan ulkosalla lämpömittarin kohotessa pitkästä aikaa plussan puolelle :).

Yöksi on kuitenkin vielä luvattu pakkasta, joten emme uskaltaneet täyttää asuntoautomme vesitankkeja veden jäätymisen takia. Ollaanhan me ehditty nauttia kokonaiset kaksi päivää omasta vedestä tässä asuntoautossa ;). Pakkasen vuoksi se nimittäin joudutiin aiemmin laskemaan pois. Toivotaan, että sää pian lämpenee sinne nollan paremmalle puolelle :).

Huomenna on edessä mielenkiintoinen päivä. Poikkeamme Route 66:ltä ja lähdemme  tutustumaan Hopi-intiaani reservaattiin :)!

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti