tiistai 18. helmikuuta 2014

Hotellielämää

Lauantaina, Route 66:n ajettuamme, jatkoimme ajomatkaa rantatietä pitkin eteläisempään Los Angelesiin ja siitä seuraavana päivänä Carlsbadiin, jossa meille oli varattuna viikoksi hotelli :)! Ehkä hitusen harmittaa, että ohitimme Los Angelesin tällä reissulla noin nopeaa, mutta toisaalta siellä "koluttiin" kaikki suurimmat nähtävyydet edellisellä jenkkireissulla neljä vuotta sitten. Ja pääasia, että viivytään hieman pidempään Californian osavaltiossa :).

Carlsbad  sijaitsee 140 kilometriä etelään Los Angelesistä ja 56 kilometriä pohjoiseen San Diegon keskustasta. Paikalliset vertaavat kaupunkia "kylään meren äärellä" ja sitä se todellakin on sekä välimerellisen ilmastonsa, että 11 kilometriä pitkän rantaviivansa asnsiosta.

Meidän majoituksemme on nimeltään Grand Pasific Palisades Resort & Hotel, josta meillä on vuokrattuna noin 80 neliön huoneistohotelli. Ihanaa vaihtaa asuntoautoelämä vaihteeksi hotellielämään :).
Hotellin pihalta löytyy useampia uima-altaita sekä lapsosille ehdoton leikkipuisto.Ohessa kuvia meidän kolmiosta.


Ja muutamista ostoksistani ;)


Täällä sitä nyt totutellaan hetkeksi autottomaan elämään ja nautitaan tilavasta asunnosta. Säänkin pitäisi olla taas lämpenemäänpäin loppuviikkoa kohden, joten pian päästään taas uimaan :)

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti