perjantai 4. huhtikuuta 2014

Uudet baarituolit keittiön saarekkeeseen - valinnan vaikeus

Muuttaessamme vuoden 2008 marraskuussa nykyiseen omaan kotiimme, oli rahat luonnollisesti rakentamisen jäljiltä aika tiukilla ja osa huonekalujen hankinnoista oli pakko siirtää kauemmas tulevaisuuteen. Välttämättömimmät oli kuitenkin hankittava, kuten esimerkiksi keittiön saarekkeen baarituolit. Ikeasta löysimme kukkarolle enemmän kuin sopivat tuolit. Taisimme maksaa niistä muutaman kympin per kappale! Nämä baarituolit ovat palvelleet meitä nyt viitisen vuotta ja ainut miinuspuoli niissä on ollut "natina", joka varmasti sekin häipyisi muutamaa ruuvia kiristämällä :). Noita tuoleja on ollut helppo puhdistaa ja niissä on yllättävän hyvä istua muovisesta istuimesta huolimatta. Myös 3,5 vuotias esikoisemme oppi jo parin vuoden iässä istumaan niissä hyvin.

Tuolit ostettiin kuitenkin vain väliaikaiseksi ratkaisuksi ja nyt on tullut hankintalistallamme seuraavaksi vuoroon juurikin uudet baarijakkarat. Olen kuluttanut muutaman illan netissä erilaisia baarijakkaroita surffaillen ja kokosin seuraavaan kuvakollaasiin omat suosikkini.

1. Hay About A Stool AAS38 musta, 2. Hay Hee baarituoli valkoinen, 3. Hay Copenhague baarijakkara harmaa, 4. Artek K65 musta, 5. Artek K65 valkoinen, 6. Nerd baarituoli keltainen, 7. Nerd baarituoli musta, 8. Zarra baarituoli valkoinen nahka.

Voihan valinnnan vaikeus...Kaikki omalla tavallaan kauniita ja aikaa kestäviä. Pysyäkö perusturvallisessa mustassa/valkoisessa vai uskaltaako valita joku räväkämpi kuten keltainen...Siinäpä minulla pulma, joka tässä tulisi piakkoin ratkaista ;).  Mihin ikinä päädymmekään,  niin tulevat tuolit ovat sitten meille ne "elinikäiset" jakkarat.

Ihanaa viikonloppua kaikille :)!

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti