lauantai 6. syyskuuta 2014

Kun sen oikean mallin löytää

Olen tehnyt viime viikkojen aikoina inventaariota vaatekaappiini; pakannut kesäisiä vaatteita pois ja kaivanut esille syksyn- & talven vaatevarastoni sisävaatteiden osalta. Sesongin vaihtuessa sama ongelma kesät talvet..."mulla ei ole mitään päälle laitettavaa". Mihin kummaan ne kaikki kivat vaatteet aina häviääkään ;)? Tosin olinhan viime syksynä mammalomalla, joten silloin ei paljon uusia hankintoja tullut tehtyä. Jenkeistäkin talvella ostin pääasiassa juhla-, urheilu- ja kevät-/kesävaatteita.

Tällä viikolla sain onneksi täydennettyä hieman vaatekaappiani syksyisemmillä vaatteilla. Nyt siellä on muutama uusi neule, neuletakki, mekko ja FARKUT! Suurin osa ennen raskauksia hankituista farkuistani ovat kapeita ja matalavyötäröisiä farkkuja. Kapeudesta pidän edelleen, mutta jotenkin sitä nyt synnytysten jälkeen haluaa vyötärölinjan nousevan vähän korkeammalle ja tukevan tuota keskivartaloa. No ensimmäisen synnytyksen jälkeen löysin, mitä etsin.

Miten voikaan yhdet farkut saada mielen niin hyvälle tuulelle, mutta kun ne vain on niin perfect! Ei sillä, että minulla olisi mikään täydellinen farkkuvartalotyyppi, mutta noissa farkuissa vain toteutuu kaikki se mitä farkuiltani haluan. Ne ovat kapeat, niissä on korkea vyötärö, ne ovat joustavat ja istuvat hyvin jalkaan :). Nämä farkut ovat H&M:n mallistosta ja malliltaan Skinny High. Minulla on entuudestaan nämä farkut mustana ja tumman sinisenä, mutta nyt värivalikoima täydentyi sitten vielä perussinisellä, jossa on mukana hieman enemmän kulutuspintaa. Hintakaan ei näillä farkuilla päätä huimaa. Ne maksavat 39,99€ ja lisäksi H&M:llä oli meneillään kampanja, jossa ostaessaan 2 farkut, saa toiset farkut 50%:n alennuksella.

Seuraavassa kuvassa mun tän päivän asu, jossa yhdistin nuo uudet ihanuudet Conversen nahkatennareihin, harmaaseen printti t-paitaan sekä mustaan jakkuun.


Testailin noihin farkkuihin myös hieman muitakin yläosia sekä tyylejä.

Farkut: H&M Skinny High, Neule: H&M, Laukku; MMS Studio, Kaulakoru: tuliainen Bremenin reissulta.

Farkut: Skinny High, Paitis: H&M, Laukku, vyö sekä kengät oman äitini vanhoja.
H&M:llä oli toinenkin mielenkiintoinen uusi malli, joka ehdottomasti pitää joku päivä käydä testaamassa; nimittäin Shaping Denim. Näitä farkkumalleja löytyy myös muilta merkeiltä, mutta hinta taitaa taas tässäkin mallissa olla aika suuri erotekijä. H&M:llä nuo farkut maksoivat 49,99€ ja muualla niistä saa pulittaa lähes satasen...

Vaatekaappiani päivittäessä käsiini osui monen monta edesmenneen äitini vanhaa asustetta tai vaatetta. Hän oli melkoinen "säästäjä", mutta piti myös omia tavaraoitaan niin hyvin, ettei niissä paljon käytön jälkiä näy. Itsekin olen alkanut laittamaan syrjään säästöön omille tytöille sellaisia vaatekappaleita, joita en välttämättä enään itse käytä, mutta jotka uskoisin joskus tulevaisuudessa tuovat heille sitä samaa iloa, mitä oman äitini vanhat vaatteet tuovat minulle.

Näistäkin Högl:n vanhoista nahka avokkaista ei uskoisi, että ne ovat monenkymmenen vuoden takaa. Kantalaput näihin täytyy kyllä uusia, mutta muuten ihan priimat :).


Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille. Huominen menee vielä pääosin sisällä, jotta tytöt olisivat maanantaina tarhakuntoisia. Pidetään peukkuja pystyssä, että tauti alkaisi nyt olemaan selätetty. 

-J-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti