sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Aamuvirkut liikenteessä

Perjantaina heräsimme taas aamuvarhain ja olimme jo kuuden aikaan aamulla juomassa aamukahvia paikallisten Cuban kyläläisten seurassa tienvarsikahviossa.



Ajellessamme pitkin Missourin osavaltiota pysähdyimme Route 66:n varrella muutamien kuuluisimpien nähtävyyksien kohdalla.  Ensimmäiset näistä kuvattiin aamuhämärässä. Alla olevassa kuvassa vuonna 1935 rakennettu ja edelleen toiminnassa oleva Wagon Wheel Motel Cubassa.



Seuraavana Fanningin kylä ja vanhan trading postin pihassa sijaitseva maailman suurin keinutuoli.



Lebanonissa puolestaan ajoimme ohi paikallisesta Munger Moss Motellista.



Tavoitteenamme oli ajaa mahdollisimman pitkälle valoisan aikaan ja yöpyä Springfieldissä Koa Camping -leirintäalueella. Springfield kaupunkeja löytyy Route 66:n varrelta useampia ja tämä oli jo toinen saman niminen kaupunki, jossa yövyimme. Perille päästyämme ehdimme ensimmäistä kertaa myös ostoksille muuallekin kuin ruokakauppaan. Ross dress for less –nimisestä myymälästä löytyi meille jokaiselle jotakin ja ehkäpä vielä myöhemmin teen postauksen liittyen meidän shoppailulöytöihin ;). 



Auto saatiin tänään myös kesäkuntoon lämpötilan noustessa reippaasti plussan puolelle. Tämä tapahtui paikallisessa asunto-autoja sekä –vaunuja vuokraavassa firmassa. Toisin sanoen nyt meillä toimii vessa ja ja hanoista tulee vettä. Tätä ei voitu tehdä aiemmin, koska vesitankit ovat auton sivuilla ja jäätyisivät liian kylmällä ilmalla. Huomattava helpotus J



-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti