keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Kyllä luonto on paras maalari!

Sunnuntaina suuntasimme kohti Grand Canyonia ja sen ympäröimää kansallispuistoa. Miehelleni ja minulle tämä paikka oli jo entuudestaan tuttu häälomaltamme, mutta muut meidän poppoosta pääsivät nyt ensimmäistä kertaa näkemään tämän maailman seitsemän luonnonihmeen joukkoon luokitellun kanjonin. Ja olihan se edelleen yhtä vaikuttava näky kuin neljä vuotta sittenkin!Näköalatasanteiden varrella oli myös Navajo -intiaanien myyntikojuja ja mukaan lähtikin muutamat helmet :).
Pikkuset oli ihmeissään upeista maisemista. Isommalla oli päällä valjaat, jotka ovat tulleet tällä reissulla tarpeeseen ja saaneet kehuja myös ohikulkijoilta. Tosin myös tuplarattaat ovat olleet hyvä sijoitus, jotta liikkuminen on sujuvaa :).Aamulla sää oli vielä kirpeän aurinkoinen, mutta lämpeni päivän edetessä ja sunnuntaina saatiinkin viettää tähän astista reissun lämpimintä päivää.


Kansallispuistossa sijaitsevasta näköalatornista oli hienot näkymät kanjonille. Sieltä näkyi hyvin myös kanjonin pohjalla virtaava Colorado -joki.
Näköalatornin sisäseinillä oli todella hienoja intiaanien aikoinaan maalaamia kuvia. 
Grand Canyonin nähtyämme jatkoimme matkaa Arizonan osavaltiossa Kingmanin kylään. 

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti