sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Texasin mailla

Perjantaina saavuimme illasta Dallasiin, jossa tarkoituksemme on viettää useampi päivä. Säätiedotuksessa oli luvattu lauantaille aurinkoista ja suhteellisen lämmintä päivää tähän vuoden aikaan nähden ja niimpä otimme kaiken irti aamupäivästä leirintäalueella.

Esikoisemme käytti tuon ajan pääosin alueen leikkipuistossa, kun taas minä ja pappa esikoisen sanoja lainaten "lämmittelimme ulkona" piknikpöydän äärellä. Puolen päivän maissa meidän täytyi startata auto kohti Dallasin keskustaa ja American Airlines Centeriä. Mieheni ja hänen isänsä lähtivät katsomaan Dallas Stars vs Tampa Bay Lightnings NHL -peliä. Tuona aikana me muut teimme pienen vaunukävelylenkin sen lähialueella. 

Suomalaisia ko. jääkiekkoottelussa edusti Dallasin maallivahti Kari Lehtonen ja Boltsien puolustaja Sami Salo. Valtteri Filppula oli sen sijaan edelleen loukkaantuneena. Mieheltäni saamien tietojen mukaan Salo pelasi loistopelin tekemällä muun muassa upean ylänurkka lämärimaalin ilman maskia, kun taas edellä mainitun maalin "imaissut" Lehtonen ei ollut vireessä tällä kertaa. Peli päättyi lukemiin 4-2.

Sunnuntaina tavoitteena oli viedä esikoisemme Legolandiaan, mutta meidän epäonneksemme se oli siltä päivältä loppuunmyyty :(. Tuo ei häntä ihme kyllä näyttänyt haittaavan, vaan hän oli tyytyväinen jo pelkästään päästessään vastaavaan legolelukauppaan.

Legolandiaan meneminen taitaa nyt sitten siirtyä hamaan tulevaisuuteen, mutta muita huvipuistoja matkan varrella on vielä onneksi edessä :).

Sunnuntaina meidät yllätti myös sääprofeetta muuttamalla sään lauantain 25 asteesta -5 asteeseen kera räntäsateen. Toisin sanoen lauantaina pidimme hellevaatteita ja sunnuntaina saimme kaivaa pitkästä aikaa taas toppatakit esiin. Näin se sää vain yllättää!Kieli keskellä suuta ajoimme kohti majoitustamme, jonne selvisimme ehjin nahoin :). Maanantaina edessä on lisää Dallasin nähtävyyksiä ja säänkin pitäisi olla taas lämpenemäänpäin. 

Hyvää alkavaa viikkoa sinne kotisuomeen :)!

-J-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti