lauantai 8. maaliskuuta 2014

Houstonissa

Päivät täällä Houstonissa ovat kuluneet sekä täällä leirintäalueella aikaa viettäen että jonkun verran nähtävyyksiä ym. kaupungissa kierrellen. Hieman ainakin itselläni alkaa painamaan jo matkustusähky (vai millähän nimellä sitä voisi kutsua), kun ollaan reissattu jo viitisen viikkoa paikasta toiseen! Kipeänäkin olen ollut muutaman päivän, mutta nyt alkaa elämä voittamaan :). Ja kunhan sää taas lämpenee (niin ainakin luvattiin ensi viikolle), niin se piristää kummasti :). Yritetään kuitenkin painaa koti-ikävä vielä kauas pois mielestä ja nauttia loman viimeisistä viikoista :).

Mitäs kaikkea me ollaankaan tällä viikolla tehty...ohessa hieman kuvamateriaalia siitä.
Tosiaan ostettiin sellaiset Houston Citypass:it, joilla saa valita useammasta kaupungin nähtävyydestä neljä paikkaa ja jotka sitten sisältyvät passin hintaan. Me menimme, kuten edellä mainituista kuvista jo näkyykin, ensimmäisenä Houstonin eläinpuistoon. Siellä näkyi sekä entuudestaan tuttuja kuin myös ihan uusiakin eläintuttavuuksia. Tässä alla olevassa kuvassa esikoisemme kohtasi "sukulaissielunsa" eli marakatit, heh ;). Hän osaa jo itsekin vastata, että on "isin pikku marakatti" ;).


Toisena nähtävyytenä valitsimme paikallisen akvaarion, jonka yhteydessä oli myös pieni huvipuisto (noin 5 laitetta). Erilaisia mereneläviä ollaan nyt sitten nähty useampaankin otteeseen, mutta mukavahan niitä on seurata :).


Myös nuorimmaisemme saavutti tällä viikolla 10 kuukauden iän ja on taas kehittynyt viimeisen kuukauden sisällä valtavasti; Hän muun muassa konttaa jo pikavauhtia, nousee tukea vasten, osaa taputtaa käsillään, kulkee isosiskonsa perässä ja pitää puoliaan, jos esimerkiksi isosisko yrittää ottaa häneltä lelun :). 


Lisää Houstonin kuulumisia sitten seuraavaan postaukseen :)

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti