lauantai 8. maaliskuuta 2014

Houstonissa vol.2

Leirintäalueemme sijaitsee rauhallisella alueella, noin puolen tunnin ajomatkan päässä keskustasta. Houstonin keskusta ei ole kooltaan mitenkään pieni, kuten alla olevasta kuvasta näkyy, joten ison asuntoauton parkkeeraaminen keskustaan pääsemiseksi tuo mukaan omat haasteensa. Tähän asti olemme onneksi onnistuneet saamaan automme parkkiin yllättävän mutkattomasti.


Houstonin kaupunki on Yhdysvaltain neljänneksi suurin ja Texasin osavaltion suurin. Ison kaupungin tavoin täältäkin löytyy omat "maamerkkinsä" eli korkealle pilviin kohovat pilvenpiirtäjät. Näitä ei tosin ole rakennettu enään uusia vuoden 1987 jälkeen. 
Tässä kaupungissa riittää todellakin nähtävää, joten yksi viikko vierähtää yllättävän nopeaa ja siltikin paljon jää varmasti näkemättä.

Ostamallamme Citypassilla kävimme eläinpuiston jälkeen paikallisessa luonnontieteiden museossa. Museo oli jaettu osastoittain eri näyttelyihin, joissa pääosissa olivat muun muassa jalokivet ja mineraalit, villieläimet ja fossiilit, amerikan ja egyptin muinainen historia sekä kemianteollisuus. Ohessa kuvia muun muassa dinosaurusten fossiileista.
Kyllä noiden jättiläismäisten fossiilien rinnalla tunsi itsensä pieneksi...Tulevina päivinä on edessä vielä ainakin paikallinen lasten museo sekä space center :).

Mukavaa sunnuntaita :)!


-J-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti