torstai 20. maaliskuuta 2014

Kuulumisia matkan varrelta kohti Chicagoa

Viimeisiä viedään ja reissua on jäljellä enään 4 päivää. 7 viikkoa täällä Amerikan mantereella on kulunut nopeaa, mutta kyllä on mukava palata ensi viikon alusta Suomeen ja omaan kotiin :). Lähdettyämme New Orleansista kohti Chicagoa meillä oli edessä reilusti ajokilometrejä ja vain muutama isompi nähtävyys.

Tiistaina  pistäydyimme Memphisin kaupungissa ja eräässä tietyssä paikassa, jonne varmasti suurin osa paikan päälle saapuvista turisteista suuntaa...nimittäin Gracelandissa. Tämä Rockin kuninkaan, Elviksen kotitila vastaanottaa vuosittain yli puoli miljoonaa vierailijaa! Itse kävin ainoastaan ko. alueella, mutten lähtenyt kiertueelle mukaan, vaan jäin lasten kanssa autoon. Arvostan toki suuresti Elvistä laulajana ja hänen mahtavaa uraansa sekä aikaansaannoksiaan, mutten jostain syystä ole oikein koskaan syttynyt rockista ja sen laulajista. Oli kuitenkin mahtava kuulla meidän muun seurueen kertomana tämän miehen elämän tarina :). 

Ohessa mieheni ottamia kuvia Elviksen kotitilalta.Tässä muutama rockin kuninkaan esiintymisasu...rohkea tyyli miehellä tuohon aikaan ;).
Tämä kuva vetää hiljaiseksi...ja edelleenkin Elvis on maailman eniten tienaava vainaja!
Ja vielä lopuksi muutama autokuva Elviksen 25:sta autosta :).
Seuraavaan postaukseen sitten kuvia ihan toisenlaisesta nähtävyydesta :). 

-J-
2 kommenttia:

  1. Kiitos Johanna ihanasti matkakuvista ja yleistietämystä lisäävistä kertomuksistasi - on ollut huippua seurata lomaanne. :) Turvallista kotimatkaa!!! //raisa

    VastaaPoista
  2. Kiitos Raisa positiivisesta palautteesta :)! Ihana kuulla, että siellä ruudun toisella puolella on viihdytty matkassamme. Tänään vietetään viimeistä iltaa...ja huomenna sitten takaisin kotiin. Tavallaan haikeaa, mutta on jo aika palata kotiin.

    VastaaPoista