tiistai 4. maaliskuuta 2014

Matka legendaariselle Southforkin ranchille

Maanantaina luvassa oli taas tapahtumarikas päivä! Aamusta suuntasimme autonkeulan kohti ehkäpä yhtä maailman kuuluisinta amerikkalaista tilaa. Etenkin vanhempi väki saattaa tunnistaa seuraavan kuvan myötä, minne oikein matkasimme...


Ensimmäinen asia, mikä itselläni tuli Dallasista etukäteen mieleen oli juurikin kahdeksankymmentä luvulla suomessakin suosiota niittänyt saippuatv-sarja nimeltään Dallas. Ja sen kuvauspaikallehan me siis menimme. Sää oli edelleen poikkeuksellisen kylmä, mutta lämpeni onneksi hieman puoleen päivään mennessä. Kiertue, johon ostimme liput oli osittain ulkosalla alueen pihapiirissä ja osittain itse päärakennuksen sisällä.


Sarja muistetaan varmasti parhaiten Larry Hagmanin esittämästä ahneesta ja juonittelevasta öljyparonista J.R. Ewingistä kuten myös tapahtumapaikastaan Southforkin hevostilasta.


Tässä hieman kuvasaldoa sarjassa käytetyistä rekvisiitoista jne. 

Tämän jälkeen siirryimme itse hevostilalle ja sen sen keskipisteessä olevan Dallas -sarjan talon sisään. Kuvat kertokoon puolestaan näkymää tästä paikasta :).
Näin kului siis meidän maanantainen aamu ja tästä jatkettiin loppupäiväksi seuraavan nähtävyyden pariin Dallasin keskustaan...siitä myöhemmin lisää ;). 

p.s. Dallasista kuvataan koko ajan uutta sarjaa, jonka kolmas tuotantokausi käynnistyy täällä parhain...suomessa taitaa olla menossa 2. tuotantokausi. Täytyypä itsekin jossain vaiheessa taas katsoa uudelleen noita vanhoja jaksoja :).

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti