lauantai 7. toukokuuta 2016

Synttärijuhlintaa ja matkustusta

Eilen nuorimmaisemme täytti virallisesti kolme vuotta ja sai juhlia virallista syntymäpäiväänsä reissun päällä. Kolme päivää sitten nimittäin alkoi meidän reilun kolmen viikon mittainen kesälomamme ja starttasimme asuntoauton keulan kohti Eurooppaa.

Epävirallisia syntymäpäiviä juhlittiin jo pari viikkoa sitten kotosalla ja tässä muutama kuvaotos myös sieltä...


Ensi kertaa pidettiin synttärit, jonne kutsuttiin myös kummien ja isovanhempien sekä muiden sukulaisten lisäksi kavereita. Ohjelma oli aika vapaamuotoista....ainoastaan onginnan otimme yhdeksi leikiksi :).


Kolmevuotiaamme toiveena oli Anna-kakku eli Frozen teema on edelleen tyttöjen suosiossa. Onneksi sentään väritys oli tällä kertaa jotain muuta kuin sinistä ;). Leipomuksiin minulla oli vain päivä aikaa, joten valmistin itse ainoastaan tuon täytekakun, jossa oli välitäytteenä valkosuklaa- ja mustaherukkavaniljamousse. Toiseksi kakuksi tein perinteisen suklaakakun suklaa-pähkinätäytteellä sekä lisäksi kanelipullia. Muut tarjottavat olivatkin sitten suoraan kaupasta ostettuja :).Eilen puolestaan päivänsankariamme juhlittiin täällä reissun päällä. Olimme matkalla Varsovasta Berliiniin ja matkalle sattui mukava levähdyspaikka, jossa synttärisankarille katettiin pöytään kakkua, mehua ja muuta välipalaa :).
Ajoimme aika haipakkaa Suomesta tänne Saksaan, jotta pääsimme niin sanottuun ensimmäiseen kohteeseen. Täällä Berliinissä ollaan ainakin tiistaihin asti ja siitä eteenpäin matkustusvälit ja ajat ovat onneksi huomattavasti lyhyempiä :).

Ihanaa viikonloppua sinne kotosuomeenkin :)

-J-


1 kommentti: