lauantai 28. toukokuuta 2016

Kotimatkalla

Reilun kolmen viikon reissumme sekä samalla kesälomamme alkaa olla lopussa ja olemme parasta aikaa ajelemassa Helsingistä kohti omaa kotia. 

Viimeiseen lomaviikkoon mahtui mukaan Puolan Auschwitzissa käynti, Slovakian Donovallyn rinteille nousu kondoolihissillä, yli yön ajamista asuntoautolla sekä baltian maat Viro, Latvia ja Liettua :). 
Auschwitzin keskitys-/tuhoamisleirillä vierailu oli jotain, mitä ei vain pysty käsittämään...Ihminen osaa olla todella julma ja raaka...Vaikka omaakin kurkkua kuristi aluetta kiertäessäni, niin suosittelen silti käymään tuolla historiallisella leirillä. 
Puolasta matka jatkui Slovakian kautta Baltian maihin. Sää oli puolellamme ja kohdallemme sattui muutama tosi mukava leirintäalue, jossa lapsille oli kaikenlaista puuhaa. Mahtava huomata esikoisestamme, että hän osasi hakea leikkikavereita leirintäalueen muista lapsista, vaikkei yhteistä kieltä ollutkaan. Yllä olevassa kuvassa hän keinuu Slovakialaisen Simonan kanssa. Tytöt kommunikoivat toisilleen elekielellä...käy se niinkin :).
Nyt on akut ladattuna taas arkeen. Maanantaina minä ja mieheni palaamme töihin, tytöt menevät keskiviikkona kuukaudeksi päiväkotiin ja lomailevat sitten taas heinäkuun. Minulla ja ja miehellänikin on onneksi vielä heinäkuussa pienemmät lomapätkät...mutta tosin eri aikaan. 


Toivottavasti saadaan kesä tänne suomeenkin :)!


-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti