lauantai 16. huhtikuuta 2016

Täällä taas :)

Heipä hei!  Blogissani on ollut tovi taukoa, koska kuukausi sitten astuin askeleen työelämässä uutta kohti. Minulle tarjoutui upea mahdollisuus edetä urallani eteenpäin ja olen enemmän kuin innoissani tämän uuden työni kanssa :)! Sanotaan näin, että nykyisessä työnkuvassani yhdistyvät enemmän kuin hyvin minulle sydäntä lähellä olevat asiat; people and business. Luonnollisesti alku on ollut totuttelua uuteen ja vienyt suuren osan energiastani...siksi en edes avannut konettani tullakseni blogiin, saatikka seuratakseni some-maailmaa muualla kuin kännykän välityksellä instagramissa ja facebookissa ;).

Nyt kuitenkin suurimmat palaset ovat jo loksahdelleet paikoilleen, joten pääsen pikkuhiljaa palailemaan myös blogini pariin :). 

Sisustaminen on kyllä henkireikä myös kiireenkin keskellä ja aina siihen jostain tuntuu löytyvän aikaa...:) Tosin kameralla kuvaaminen on ollut huomattavasti vähäisempää, mutta tänään kaivoin kamerankin taas pitkästä aikaa esille.
Alakerran valoisuus uuden tv-tason ja pienen maalausurakan jälkeen motivoi edelleen jatkamaan samalla linjalla...eli tarkoitus vielä tämän vuoden puolella maalata ainakin meidän alakerran wc:n seinät vaalean harmaalla samoin kuin kodinhoitohuoneen paneeliseinä on tarkoitus maalata ruskeasta valkoiseksi :). 

Keittiön pöytäryhmän vaihto on ollut mielessä jo vuoden verran, mutta se on sen verran kalliimpi investointi, että vielä saa sitä odottaa tovin :)!


Tyttöjen huoneeseessa on myöskin tässä kuukauden sisällä tapahtunut hieman muutosta, mutta niistä myöhemmin lisää...kunhan saan ensin hankittua sinne uudet päiväpeitot sänkyihin :). 

Pikkuhiljaa katseet alkavatkin kääntymään jo terassille ja ulos, kun kevät etenee vauhdilla ja lämpötila sen kuin kohoaa ulkona :). Ei haittaa kyllä ollenkaan ;). Saas nähdä millaista inspistä sitä pihalle ja terasille tänä kesänä keksii...Maalausta ja pihanlaittoa ainakin :).

Kolmen viikon päästä meillä alkaa myös kesäloma ja silloin suunnataan asuntoauton keula kohti eurooppaa ;). Viime syksyinen Tanskan -matka oli pienimuotoinen kokeilu ja nyt ajetaankin sitten hieman pidemmälle. Loman aikana blogini päivittyy varmasti myös tiheämpään tahtiin ja kuulette tuoreimmat reissukuulumiset matkan päältä. 

Ihanaa viikonloppua <3

-J-

1 kommentti:

  1. Kivoja kuulumisia! Tsemppiä uuteen työhön! Kiva, kun tulit takaisin. Oletko ajatellut, että tuunaisit itse keittiönpöydän ja tuolit? Esim. maalaamall pöydän :-) Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista