sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Kesä etenee

Toukokuun kesälomareissun jälkeen aika on kulunut vauhdilla. Eikä pelkästään siitä syystä, että työt kutsuivat heti reissusta kotiutumisen jälkeen, vaan myös siksi että viimeiseen puoleentoista kuukauteen on mahtunut useita synttäreitä, viikonlopun lomareissuja, sekä ihanien ystävien ja heidän perheiden näkemisiä. 

Tänä viikonloppuna saatiin pitkästä aikaa viettää rauhallista viikonloppua ihan oman perheen kesken :). Ihan perusaskareet yhdessä tehtynä ovat kyllä niin luksusta, kunhan vaan saadaan olla kaikki yhtä aikaa kotona :)! 

Mitään uutta ei sisustus-/remontointilinjalla ole nyt kesän aikana tapahtunut...jos ei oteta huomioon terassin erilaista järjestystä tänä kesänä....niin no, tuli sinne hankittua uusi matto, pöytäliina ja sellaista pientä ;). Tosi näppärä muuten tuo pellavapöytäliina, vaikka värinsä puolesta onkin aika arka näin lapsiperheessä. Se on kuitenkin niin helppo vaikka jokaisen ruokailun jälkeen heittää pyykkikoneeseen ja sieltä ulos narulle kuivamaan....ja kuivattuaan takaisin suoraan pöytään. Sitä kun ei tarvitse silittää ;). Mikä helpotus! Olen vakavasti ottanut harkintaan myös pellavalakanat...ensinnäkin juuri tuon tuotehuollon vuoksi ;)!

Terassin pöytä löysi puoli vahingossa paikkansa tuosta rimoitetun seinän edestä...kun lattiaa pestessäni sen siihen siirsin. Huomasin, että keskiosioon jää hyvän kokoinen oleskelu- ja leikkitila, joten pöytä sai jäädä päätyyn. Terassinkalusteiden sijoittelua on aina hankaloittanut siellä keskellä lattiaa olevat kaksi pystytukipilaria. Mutta nyt nekin jäävät sellaisiin kohtiin, etteivät turhaan vaikeuta siellä liikuskelua :).


Terassin toiseen päätyyn jää vielä tytöille hyvin leikkitilaa ja siellä onkin heillä pieni leikkiteltta ja oma pöytäryhmä (eivät tosin näy nyt näissä kuvissa...).

Harmillisesti viime kesänä, oliko nyt toisen vai kolmannen kerran, istutetut pionit eivät nousseet enään tänä kesänä...Nyt luovutan niiden suhteen ja lasien takana olevaan muurinkivialtaaseen täytyy kehitellä jotain muuta. Sen sijainti on vain niin paahteisella paikalla, että se tuo osaltaan hieman haastetta kukkien tai pensaiden valintaan....Havukasvit, kuten pallotuijat näyttäisivät siinä kyllä myöskin hyviltä, mutta ne eivät tuossa paahteessa menestyisi :(. 

Tänään suunnittelimmekin käyntiä paikallisella puutarhalla, joten katsotaan josko siihen jotain löytyisi jo mahdollisimman pian :).

Mukavaa sunnuntaita :)!

-J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti