lauantai 14. maaliskuuta 2015

Rannalla

Eilinen päivä pyhitettiin aika lailla hotellilla oleilulle. Yksi syy siihen oli se, että meidän nuorimmainen, joka sairastui flunssaan jo ennen reissuun lähtöä, oli edelleenkin aika kipeänä. Yksi päivä sisätiloissa teki ihmeitä ja tänään ei särkylääkettä ole hänelle aamun jälkeen tarvinut antaa. Jospas tuo viikon kestävä flunssa alkaisi jo olemaan taltutettu.

Tänään lähdettiin rantaan katsomaan paikallista "nähtävyyttä", maailman ainointa seitsämän tähden hotellia Burj Al Arab:a. Meidän hotellilta näkee tuon rantahotellin suuren pilvenpiirtäjämäisen rakennuksen, joten päädyimme kävelemään rantaan. Ehkä hieman "aliarvioimme" tuon sijainnin, sillä käytimme menomatkaan parisen tuntia. Tuleepahan vähän lenkkeilyä samalla ;).Tämän lähemmäksi emme maailman korkeinta, veneen purjeen muotoista hotellia päässeet, sillä sen sisälle pääsee vain jos on joko hotellissa kirjoilla tai on tehnyt sinne pöytävarauksen. Jotkut ovat käyneet tuolla esimerkiksi vain aamupalalla ja sitä kautta nähneet paikan komeuden, mutta meille riitti rakennuksen näkeminen ulkosalta.

Hotellin katolta löytyy helikopterin laskeutumisalusta ja kuuleman mukaan hotellin veiraiden varallisuudesta riippuen heille varataan oma Rolls Royce tai helipkopteri, joka hakee  heidät lenokentältä hotellille. Joku hyvin varakas sinne tänäänkin saapui, sillä näimme helikoterin laskeutuva hotellin katolle ;). Ties vaikka olisi ollut itse David Beckham perheineen. Hän kun kuuleman aina yöpyy Dubaissa ollessaan vain kyseisessä hotellissa :).


Vietimme hetken hotellin viereisellä Jumeirahin rannalla. Tytöt olivat haltioissaan lukuisista simpukoista ja keräsivät niitä kilpaa niin rannalta kuin vedestäkin. Ranta-alue oli erittäin siisti ja jos omasta hotellista ei löydy uima-allasta, niin tuonne kannattaa ehdottomasti suunnata uimaan sekä ottamaan aurinkoa.

Rannan vierestä löytyi myös vartioitu leikkipuistoalue, jonne mekin lounaan jälkeen suuntasimme.
Iltapäivästä palasimme takaisin hotellille, tällä kertaa taksia käyttäen. Hinnaksi tuli tippien kanssa 16 dirhamia toisin sanoen alle 5 euroa...joten ehkäpä seuraavalla kerralla otamme suosiolla heti taksin kuin lähdemme summan mutikassa kävelemään ;).

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti