sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Palmusunnuntain terveiset

Heipä hei, pienen tauon jälkeen...empä olisi arvannut, että Dubain lomalta kotiin palattuamme olisin näin kiireinen, mitä olen viime päivät ollut. Nyt istun itse asiassa ensimmäistä kertaa matkan jälkeen työhuoneessamme tietokoneen ääressä. Toki nettiä olen tässä välissäkin käyttänyt, mutta se on tapahtunut puhelimella tai pikaisesti meidän kannettavalla miniläppärillä. 

Nytkään en tässä kauaa ehdi aikaa viettää, sillä huomenna on aikainen herätys uuteen työviikkoon, joten aikaisin on unille mentävä. Pikaiset kuulumiset tänne kuitenkin halusin käydä jättämässä :). 

Kiireestä huolimatta hyvin ollaan arkeen palattu. Tytöt ovat saaneet lomailla koko tämän loppukuun ja he palaavat päiväkotiarkeen vasta tulevana keskiviikkona. Esikoisemme kyllä ilmoitti haluavansa jatkaa edelleen lomaa ja toivoisi, että kesä tulisi pian tännekin. Luulempa, että mielellään tarhaan joka tapauksessa palaa, koska pääsee ikäisiensä kavereiden kanssa siellä leikkimään. 

Tänään tytöt kävivät ensimmäistä kertaa elämässään virpomassa. Tosin vielä äidin ja isin avustuksella. Palkaksi saatuja makeisia myös maisteltiin tänään virallisesti ensimmäistä kertaa. Muun muassa pääsiäismunan kohdalla esikoisemme kysyi; äiti mikä tämä on ;). 

Mukavaa pääsiäisen odotusta kaikille :)!

-J-

2 kommenttia:

 1. Söpöjä pikkunoitia :)
  Mukavaa pääsiäistä teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja mukavaa pääsiäistä sinnekin :)!

   Poista