tiistai 10. maaliskuuta 2015

Lämmintä piisaa

Shoppailua, ruokailua ja uintia. Siinä pyhä kolminaisuus tälle päivälle :). Sää suosii; auringossa mittari hipoo kolmeakymmentä ja tuulee juuri sopivasti. Pukeutuminen altaalle on helppoa, mutta kauppoihin mentäessä suotavaa on maan uskontoon perustuen peittää olkapäät ja mielellään alaosankin tulisi yltää polvien alle. Tuohon vaatetukseen kun yhdistää vallitsevan lämpötilan, niin hieman meinaa hikeä puskea. Sisätiloissa täällä onneksi on hyvä ilmastointi :).

Kävimme tänään Dubain toiseksi suurimmassa ostoskeskuksessa, jossa itse shoppailut jäivät vähemmälle, mutta olihan tuo suuri kompleksi jo itsessään nähtävyys. Valitettavasti mun kamera teki pienet tenät (käyttäjässähän ei ollut mitään vikaa ;) ), joten kuvia en näin eka kerralla sieltä saanut näyttäviksi. Täytyy varmaan vielä joku ilta poiketa sinne kuvaamaan muun muassa laskettelukeskusta, joka sinne sisään oli rakennettu.



Meidän vesipeto ja rantaleijona. Esikoinen nauttii täysillä uimisesta eikä pieni tauko uimisesta näytä haitanneen. Ensi kesänä voisi olla otollinen aika viedä hänet uimakouluun. Itse kun kokeilin tuota altaan vettä, se oli jääkylmää! Eli minua tuskin saa tuonne ihan heti pulikoimaan :). Nuorimmainen puolestaan tyytyi vielä katselemään isompien tyttöjen menoa rantatuolista. Hänkin on kuitenkin jo selvästi paranemaanpäin flunssasta :).


Huomenna suuntaamme maailman korkeimman rakennuksen luokse ja näemme tämän betoniviidakon taakse :).

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti