sunnuntai 30. elokuuta 2015

Sunnuntaisia ajatuksia

Tänään herättiin nuorimmaisemme toimesta varhain aamu seitsämältä. Otin peiton mukaan alakertaan ja pujahdin sen alle sohvalle torkkumaan vielä hetkeksi. Juniori -kanava päälle ja pikkuneitimmekin halusi tulla viereeni katsomaan piirrettyjä. Tämä kikka on niin hyväksi havaittu, kun vielä itse haluaa aamusta tovin nukkua :).

Pikkukakkosen alkaessa kahdeksan maissa oltiin sitten koko kolmikko hereillä. Tyttöjen syventyessä lasten ohjelmien maailmaan, minä aloin valmistamaan aamupuuroa. Vapaapäivinä mulla on tapana keittää koko perheelle aamusta puuro. Yleensä se on maitopohjainen puuro ( ja tottakai punaiseen maitoon valmistettuna!) ja tänään tyttöjen pyynnöstä tein mannapuuroa :).

Aamusta oli kotona sen verran vilpoista, että päätin lämmittää ensimmäistä kertaa takan tälle alkusyksylle :)
Huomaan oikein odottavani syksyn tuloa ja niitä kirpsakoita aamuja. Kyllähän tuo tämän aamuinen takan lämmitysoperaatio oli selvä merkki siitä. Aurinko nimittäin kun lähti nousemaan ja lämpötila muutenkin ulkona kohoamaan oli meillä sisällä ehkä vähän liian lämmin ;). Sellaisia aamuja kohti joka tapauksessa koko ajan mennään :)

Tämä päivä oli muuten sisällöltään hyvin eilisen kaltainen; esikoisemme pyöräili tänään jo tuplamatkan eiliseen verrattuna (eli metreissä about neljä). Ihan huisia :)! Huomenna päiväkodin jälkeen otetaan taas uusi harjoitus.

Vaikka tyttöjen kanssa kovasti ollaankin nyt pari päivää kotosalla tuohuttu, huomaan levänneeni ja ladanneeni akkuja:). Ihana lähteä uuteen viikkoon, kun olo on pitkästä aikaa näin energinen :)!

Mukavaa  ja energistä alkavaa viikkoa muillekin :)!

-J-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti