lauantai 15. elokuuta 2015

Maalia pintaan

Maalaustyöt etenevät ja sitä mukaa selkeä konkreettinen ennen ja jälkeen -ero on jo havaittavissa :). Vaikka aluksi pohdimmekin sekä terassien että talon ulkovuoren tehostevärien vaihtamista alkuperäisestä ruskeasta pois, on tuo ruskea silti meidän tapauksessamme paras vaihtoehto!
Itse olen ainakin tosi tyytyväinen lopputuloseen. Onhan tuo ruskean sävy aika lähellä näitä mäntypuiden runkoja, joita tässä tonttimme lähistöllä kasvaa :)!

Huomenna mieheni aikoi ottaa ohjelmakseen tuon yläparvekkeen tukipilareiden petsauksen. Sen jälkeen jäljellä onkin vain katetun terassin lattia ja muut ruskeat osat. Ehkäpä rakennustelineet saadaan jopa viikon sisällä purettua ;).


Tänään saatiin ainakin täällä Oulun leveysasteilla nauttia aivan todella mahtavasta elokuisesta kesäsäästä! Vielä kahdeksan maissa tarkeni pihalla t-paita päällä ja jo se on harvinaista herkkua :)! Näitä säitä lisää kiitos ;)!Töiden jälkeen leikkasin meidän nurmikon. Se on lumitöiden ohella sellaista puuhaa, josta minä tykkään :). Kai se johtuu siitä, että siinä samalla saa itselleeen hyvän treenin, kun ei oikein nykyisin saa itseä muuten liikutettua urheilun pariin...Ainakaan samassa määrin kuin joskus nuorena. Tänä kesänä nurmikko onkin kasvanut hurjaa vauhtia ja sitä on saanut leikata vähintään kerran viikossa, jos sen on halunnut pysyvän tosi lyhyenä.Loppupäivä otettiinkin sitten koko perheellä rennosti. Oli ihan pakko muun muassa lepuutella jalkoja fatboyssä ja katsella pihamaisemaa. Mä niin rakastan tuota aidan takana tien toisella puolella kohoavaa mäntymaisemaa :).Ihanaa viikonloppua kaikille :)!

-J-

2 kommenttia:

  1. Näyttääpäs todella hyvältä kerrassaan, teillä on upea talo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi Kiitos <3! Tykkään ehkä enemmän tuosta takapihan julkisivusta, mutta siellä pitäisi pihalla tehdä vielä vähän lisää pihajuttuja...esim. meidän pyykkitelineen eteen pitäisi lisätä jonkinlaisia pensaita tms, jotka peittäisivät näkymää...kun olohuoneen ikkunasta katsoo niin tällä hetkellä edessä on pyykkiteline ;) Noissa kuvissa se jää oikealle ja hyvin pois kuvista ;)

      Poista