torstai 8. lokakuuta 2015

Täällä taas

Ihanaa vihdoinkin istua tässä oman koneen ääressä ja nimenomaan kirjoittaa uutta blogitekstiä :)! Kuukausi vierähti varkain, enkä ehtinyt tänne mitään päivittelemään...pahoittelut siitä. Jopa oma isäni mainitsi asiasta "kävin katsomassa blogiasi ja sinun viimeisin postauksesi oli elokuulta". Tämä nosti hymyn huulille, että myös hän odottaa tänne uusia postauksia ;).

Kyllähän menneeseen kuukauteen mahtuu monenmoista. Pääsyynä blogihiljaisuuteen oli kuitenkin tietokonettomuus (muutaman viikon ajan molemmat koneemme olivat huollossa!). Toisaalta tuo tietokonettomuus sattui hyvään saumaan, sillä töissä on meneillään oman työni kannalta vuoden kiireisin hetki ja useampi työpäivä on venynyt normaalia pidemmäksi. Onneksi pian silläkin puolella työmäärä tasaantuu :).

Kotosalla työkiireet ovat unohtuneet maalausprojektin parissa. Kesällä mainitsinkin, että aloitan syksymällä sisällä "vaalennusoperaation" ja niin se homma on käynnistynyt.Rakennusvaiheessa lähes kahdeksan vuotta sitten halusimme jättää kattopalkit näkyviin alakerrassa, josta iso osa on ylös asti avointa tilaa. Yllättäen väriksi valikoitui pähkinän ruskea, joka oli tuollin muodissa. Taisin innostua tuosta ruskeasta väristä liikaa, koska sitä löytyy meiltä useammasta kohtaa. Mietin jopa keittiötä aluksi ruskeavalkoisena, niin että alakaapit olisivat olleet pähkinänruskeat ja yläkaapit valkoiset...Onneksi pidättäydyin kokovalkoisessa!


Kattopalkit saivat ensin ylleen valkoisen pohjamaalin ja tämän jälkeen olen maalannut ne kolme kertaa valkoisella maalilla. 

Tila valostui huomattavasti ja olen todella tyytyväinen, että aloin tähän urakkaan :). En tiedä huomaatteko te lukijat muutosta vielä tämän tilan osalta, koska yrittäessäni löytää ennen -kuvaa huomasin, että olen lähes järjestäen rajannut aikaisemmin ruskeat kattopalkit kuvista pois...:) Kertoo paljon siitä, etten ole ihan täysin pitänyt todellisesta näkymästä ;)


Luvassa on lisää muutos -kuvia, kunhan vain projekti etenee. Seuraavaksi ovat vuorossa pystypalkkien maalaus, jotka puolestaan valostuttavat valkoisena meidän olohuonetta.

Edullista pientä pintaremonttia, vai mitä :)?

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti