lauantai 29. elokuuta 2015

Viikonloppukuulumisia ja olohuoneen päivitystä syksyyn

Täällä vietellään vapaata viikonloppua kotosalla. Mieheni on ystävineen viikonlopun mökkireissulla, joten meillä on tyttöjen kanssa laatuviikonloppu kolmistaan <3.

Kotitöitäkin on tosin ohessa tehtävä ja näin sen huomaa puolison poissaollessa hänen korvaamattoman avun arjen perusasioissa. Hyvin me ollaan silti täällä pärjätty: leikkiä, ruuan laittoa, päiväunet, siivousta ja pyykin pesua, ulkoilua, taas ruuan laittoa sekä saunomista ja tv:n katselua...sellaista mahtui meidän tähän päivään :).

Esikoisemme ei vielä osaa ajaa ilman apurattaita ja tälle kesälle otimmekin häneltä apurattaat pyörästä pois, mutta häntä ei ole oikein sen jälkeen  huvittanut edes pyörään koskea...Tänään päätin, että nyt jos koskaan täytyy tarttua härkää sarvista ja lähdimme harjoittelemaan pyöräilyä.

Meidän ei tarvinnut edes kovin kauaksi mennä, jotta löytyi rauhallinen asfaltoitu alue harjoittelua varten. Myös nuorimmaisemme oli mukana omalla kolmirattaisella pyörällään. Hän on oppinut tänä kesänä ajamaan sillä ja hyvin ajaakin :). Neuvoin esikoistamme polkemaan suoraan eteenpäin niin rivakasti kuin pystyy. Minä juoksin perässä ja pidin pyörän takana olevasta tukikepistä kiinni. Lopputulos oli tänään se, että noin parin metrin matkalle pystyin irrottamaan otteeni, kunnes oli taas tartuttava kiinni, jotta tasapaino pysyy. Huomenna ehdottomasti uudelleen harjoittelemaan. Eiköhän hän vielä tälle syksylle opi pyöräilemään ilman apurattaita :).

Tyttöjen nukahdettua kuvailin hieman kotona. Syksyssä parasta on valot ja kynttilät, jotka ovat päässeet taas oikeuksiinsa, etenkin näin iltasella.
Paljon olisi mielessä sisustushaaveita...kenelläpä niitä ei olisi ;)? Kaikkea ei millään voi saada/ kerralla toteuttaa, joten täytyy tehdä itselle jokinlainen prio-lista tärkeimmistä hankinnoista =).
Olohuoneessa matto ja sohvan paikka ovat vaihtuneet taas näin syksyksi. Ihan jo pelkästäänn niillä muutoksilla kaikki tuntuu taas niin "uudelta" :)

Huomenna jatketaan samalla kaavalla :). Tarkoitus on jossain välissä ennättää siivota meidän yläkerrassa ja etenkin tyttöjen huoneessa :).

Ihanan tunnelmallista viikonloppua :)!

-J-

3 kommenttia:

  1. Oih miten ihana koti teillä. Itse olen alkanut sisustamaan valkoisen lisäksi mustalla ja harmaalla. Koti saanut kesän mittaan ihan uutta ilmettä.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia :)! Valkoinen on hyvä perusväri sisustuksessa, mutta muun muassa mustalla ja harmaalla siihen saa kivasti lisäsärmää. Mulla oli talonrakennusvaiheessa "ruskea-kausi" ja pikkuhiljaa yksi huonekalu kerrallaan olen yrittänyt päästä siitä "vallitsevana" värinä eroon :). Mukavaa alkavaa viikkoa :)!

    VastaaPoista
  3. Ootteko koskaan kokeillu potkupyörää? Tavallisesta pyörästäkin voi ottaa polkimet pois ja potkutella, tasapaino löytyy varmasti muutamassa päivässä ja kun polkea jo osaa niin polkimet vain takaisin ja polkemaan ��

    VastaaPoista