lauantai 8. elokuuta 2015

Se ois viikonloppu :)!

Ensimmäinen kunnon arkiviikko takana ja ihan kivasti meni.  Tytöt aloittivat maanantaina päiväkodin kesäloman jälkeen ja tämä oli myös ensimmäinen sellainen viikko jolloin molemmat meistä vanhemmista olivat töissä. 

Muutaman kuukauden päiväkotitauko ei onneksi ollut  vaikuttanut siihen, miten tytöt taas tottuvat päiväkotiarkeen. Uni- ja ruokailurytmi pysyi lomallakin samana, joten siinä varmasti merkittävä tekijä onnistuneeseen aloitusviikkoon. Molempien tyttöjen hyvät tarhakaverit olivat myös palanneet lomiltaan päiväkotiin, joten hyvin mieluusti molemmat sinne menivät :). 

Valitsin tosiaan jo viime viikonloppuna tytöille koko viikoksi tarhavaatteet valmiiksi ja aion tehdä sen ensi viikoksi myös huomenna. Suosittelen! Nopeuttaa iltaa/aamua huomattavasti :)! Lisäksi olin tehnyt ensimmäistä kertaa ruokalistan meille viikon ajaksi ja sekin toimi! Eilen suunnittelin uuden ruokalistan seuraavaan torstaihin asti ja sen perusteella tehtiin kaupasta ruokaostokset. Sen lisäksi, että tällainen suunnittelu helpottaa ja nopeuttaa arjen rutiineja on sillä myös selkeä rahan kulutusta kontrolloiva vaikutus :). 


Viikonlopuksi luvattiin hyvää säätä, mutta perinteistä sadetta näyttää silti mukaan mahtuvan. Tarkoitus on viettää viikonloppu ihan kotosalla ja yrittää tehdä töitä ulkona, jos siihen sään puolesta on mahdollisuus.

Maalausurakkaa aloittelimme jo alkukesästä ja se on edennyt hitaasti mutta varmasti ;). Sain itse maalattua meidän lasitettua terassia valkoisempaan sävyyn sekä parvekkeemme valkoiseksi. Nyt mieheni on ottanut urakakseen maalata talon seinässä olevat ruskeat osat uudelleen (ne kun ovat seitsämässä vuodessä päässeet auringonpaahteessa aika pahasti haalistumaan...). Tämän lisäksi olisi vielä terassien öljyämistä jäljellä sekä terassien pystypilarien petsausta. Toivottavasti saataisiin siirrettyä huomenna pois takapihanterassiltamme isot rakennustelineet, jotka ovat olleeet siinä kohta kaksi kuukautta :(. 

Sisällä ei ole tapahtunutkaan mitään sen suurempaa, pienempiä somistuksia vain. Odotan kovasti, että pääsen tässä syksyn päälle aloittamaan maalausurakan sisällä...tavoitteena maalata ruskeat tukipilarit joko valkoisiksi tai mustiksi (olen vielä kahden vaiheilla ?!?) sekä tv-tason takaseinä kokonaan valkoiseksi...


Nyt taidan siirtyä kahvikupposen pariin, sillä kohta meidän nuorimmainen varmasti heräilee päikkäreiltään ja sitten suunnataan pihalle. Toivotaan viikonlopulle hyvin vähän sadetta ja paljon aurinkoa, kiitos :)! 


-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti