lauantai 27. joulukuuta 2014

Joulun välipäivien tunnelmia

Huomenna palaan töihin neljän rentouttavan vapaapäivän jäljiltä. Kylläpäs se joulu tulikin vain oikeaan saumaan. Nyt jaksaa taas kohti uutta vuotta :). Tässä vielä tunnelmia meidän joulun pyhiltä...











Kuten kuvista huomaa, oli joulumme hyvin perhekeskeinen ja kotosalla viihdyttiin. Tytöillekin on varmasti tehnyt hyvää pitkän ja pimeän syksyn sekä alkutalven jälkeen saada ladattua akkuja ihan kotioloissa. Nuorimmainen tuntuu kehittyvän ihan silmissä; nuppipalapelit rakentuvat tuosta noin vain, legoilla rakentaa jo ihan yksikseenkin, muutamaa laulua selkeästi hyräilee (vaikkei osaa juuri vielä puhua...) ja siskollensa ei periksi haluaisi antaa millään ;). Näin kotosalla sen huomaa, kun pysähtyy kunnolla arjen kiireiden keskellä, kuinka tärkeää on muistaa elää hetkessä ja olla kiitollinen siitä kaikesta mitä elämä on antanut tähän mennessä <3. Nyt suunta kohti uutta vuotta, toivottavasti hyvää sellaista!

Rauhallista loppuvuotta kaikille ja onnea tulevalle vuodella :)!

-J-


2 kommenttia:

  1. Ihania kotitonttuja! :-)
    Kauniita sävyjä,onko tuo matto noin iso miltä näyttää? Kaunis kuvio. :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anne :)! Matto on Annon Pandora -villamatto ja sitä myydään kolmessa eri koossa sekä kolmessa eri värissä. Tuo meidän koko on se suurin 200 x 290 cm. Mattoa voi käyttää kummin päin vain haluaa, mikä tekee siitä etenkin lapsiperheissä tosi käytännöllisen, kun pesuvälit hieman harvenee ;).

    VastaaPoista