lauantai 6. joulukuuta 2014

Hyvää itsenäisyyspäivää!


Täällä on vietetty itsenäisyyspäivää kotosalla koko perheen voimin. On syöty hyvin, vähän herkuteltukin, katsottu yhdessä tv:stä ohjelmia ja mikä parasta; nautittu hyvien ja tärkeiden ystävien seurasta <3.

Meillä oli tapana omassa lapsuuden kodissani sytyttää joka itsenäisyyspäivä klo 18:00 kaksi kynttilää keittiön ikkunalle ja tuon perinteen olen halunnut säilyttää myös omassa kodissani. Tänäänkin ne siis syttyivät tuohon aikaan meidän keittiön ikkunan alle :). 

Kynttilöiden lisäksi myös valkoiset ruusut tuovat itsenäisyyspäivän tunnelmaa. Tämä päivä on meille suomalaisille hyvin merkityksellinen, joten se ansaitsee omat ruusunsa.Ilta kului hyvin tiiviisti tv:stä linnan juhlia seuraten. Esikoisemmekin tuntui olevan kiinnostunut seuraamaan illan daamien kauniita juhlapukuja ;) siihen saakka, että oli aika lähteä iltapesulle ja nukkumaan. Ja kyllähän siellä oli taas upeita tyylejä ja luomuksia :)! Vieraiden haastattelutkin olivat yllättävän koskettavia ja sanomaa sisältäviä; satuitteko esimerkiksi kuuntelemaan Elastisen vetämän räpin haastattelunsa päätteeksi?


Ihanaa itsenäisyyspäivän illan jatkoa kaikille! Ollaan ylpeitä omasta pienestä 97 -vuotiaasta suomen maastamme ja muistetaan jokainen kantaa omalta osin kortemme kekoon sen suhteen, että meillä on itsenäinen oma maa vielä pitkään :)!-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti