sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Joulupukki, joulupukki, valkoparta...

Tänään suunnattiin koko perheellä läheiseen kauppakeskus Zeppeliiniin, jossa vietettiin Christmas Weekendiä. Kauppakeskuksen keskustorin aukiolla olisi ollut mahdollisuus osallistua kauneimpien joululaulujen laulamiseen tunti ennen myymälöiden avaamista, mutta siihen emme aivan ehtineet. Pääjuttu meille sen sijaan olikin joulupukin ja -muorin tapaaminen ja siihen me onneksi ehdimme. 

Esikoisemme on pelännyt joulupukkia ihan vauvasta saakka ja ajattelimme tämän ehkä olevan hyvä harjoitus ennen jouluaattoa. Hieman rohkeutta oli tullut lisää, mutta siinä vaiheessa, kun olisi pitänyt mennä pukin viereen juttelemaan, tapahtui täydellinen jäätyminen ja hän hyppäsi minun luokseni. Ainut asia, millä saimme hänet osittain lähemmäs joulupukkia ja muoria oli joulumuorin ojentama tikkarikori. 

Aikaisemmin olenkin tainnut kertoa, etteivät meidän lapsoset ole juurikaan saaneet karkkia tai makeisia, leivonnaisia ja jäätelöä sen sijaan kyllä. Tämä taisi olla hänen toinen tikkarinsa ja silmät loistivatkin kuin tähdet hänen saadessaan tämän makeisen. Ja kyllä, hän sai syödä sen. Tarkoitus on kuitenkin edelleen yrittää pitää lapset mahdollisimman pitkään erossa karkista...jossain vaiheessa ne sen syömistaidon kyllä ehtivät oppia ;)Kauppakeskuksessa vallitsi ihana jouluinen tunnelma valoineen, musiikkeineen ja rekkvisiittoineen. Joulupukin luota matka jatkui Arnoldsin kautta shoppailemaan. Ruokaostosten lisäksi matkaan tarttui vihdoin ja viimein esikoisellemme talvihaalari, joka on samalla hänen syntymäpäivälahjansa. 


Haalari on Molo Kidsin polar -mallistosta ja löytyi Metsolan vaateliikkeesä. Fredriksonin pipo puolestaan ostettiin Prismasta, jossa se oli yllätykseksemme viidenkymmenen prosentin alennuksella.

Nyt vois sitten ne kunnon talvikelit meidän puolestamme tulla :)! Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille :)! Täällä on tarkoitus aloittaa ensi viikolla joululeipomuksia tekemään...


-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti