tiistai 9. joulukuuta 2014

Joulu fiilistelyä...

Ihanaa, huomenna mulla on vapaapäivä ja jouluvalmistelut pääsevät myös leivontapuolella vauhtiin. Joka jouluisiksi leipomuksiksi ovat vakiintuneet itselleni samat tutut herkut; piparit, tortut, muutama kuivakakku, juustokakku, pullaa, hanna-tädin kakkuja ja ässiä...ai miten niin, minäkö herkkusuu ;)? Ehkä vähän :). Kyllähän noita joululeivonnaisia jää aina yli joulun ja viimeisiä pipareita taidettiin syödä viime vuonnakin tyyliin helmikuussa. No, on ainakin vieraille tarjottavaa :).

Joulukoristeet alkavat olla suurimmaksi osaksi paikallaan. Joulukuusikin meillä pystytettiin jo viikko sitten. Kyllähän nuo valot ja koristeet tuovat todella paljon energiaa tähän pimeään ajanjaksoon. Tytötkin saivat omaan huoneeseensa pienen valkean joulukuusen ja pienimmäinen on hamunnut kuusesta lähinnä vain yhtä isoa nallea, muut koristeet ovat saaneet olla rauhassa :).


Tyttöjen päiväkodin joulujuhlat ovat myös onnistuneesti takanapäin. On se kumma tunne, kun sitä meinaa alkaa kyynelehtimään, kun näkee omien lapsiensa esiintyvän juhlassa muiden lasten kanssa <3. 
Perinteiseen tapaan joulupuuhaa riittää aattoaamun asti muiden töiden ohella. Näin on varmasti monessa muussakin perheessä. Koitetaan kuitenkin puuhastella hyvällä fiiliksellä ja vältetään kiireestä huolimatta turhan stressin ottamista. 

Ihanaa joulun odotusta :)!

-J-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti