sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Päivänsankari juhlissaan

"On prinsessallamme juhlamekko
ja jalassa kiiltavät sukat.
Päivänsäteitä silmissä
ja hiuksissa kultaiset kukat.
Hameen helma vain heilahtaa,
kun prinsessamme laulaa, tanssii, nauraa saa.
Kaikki tätä keijukaista rakastaa 
ja Paljon onnea toivottaa!" 


Tänään tuli kuluneeksi neljä vuotta siitä, kun esikoisemme putkahti tähän maailmaan tuomaan päiviimme iloa ja onnea <3. Eilen juhlittiin pientä prinsessaamme perheen, sululaisten ja ystävien kesken.


Tänä vuonna meidän neidin synttäreillä tarjoiltiin kahta erilaista kakkua; Hello Kitty kakun sisällä oli suklainen kakkupohja ja välitäytteenä vadelmamousse. Toinen kakku puolestaan oli valkosuklainen daim-juustokakku. Näiden lisäksi olin leiponut vaaleita mokkapaloa, cake popseja sekä suolaiseksi syötäväksi jauhelihahyrryä ja kalavoileipäkakun. Lisukkeina oli vielä sipsejä, popcornia, muumi-keksejä sekä viinirypäleitä.*Nam*, tulihan sitä taas herkuteltua ;).

Sen verran alkaa ystävillämme olla jälkipolvea, että päädyin laittamaan lapsille omat kertakäyttöastiat. Pillit, popcorn -rasiat, mukit, lautaset ja hopeiset kertakäyttölusikat löytyivät Prismasta, jonka "uudistettu" kertakäyttöastiavalikoima yllätti kyllä allekirjoittaneen positiivisesti! Kannattaa käydä katsomassa ;).





Synttärisankarilla oli päällään serkkunsa vanha juhlamekko, johon olimme ostaneet valkoisen turkisboleron....sitä hän ei kuitenkaan kelpuuttanut tällä kertaa päälleen...jospa sitten päiväkodin joulujuhlaan...:). Letin kerkesin hänelle tehdä juhlavalmistelujen lomassa, mutta korupuolen huomasin vasta myöhemmin; kädessä edelleen Kuusamon tropiikin Angrybirds -puiston sisäänpääsyranneke ja kaulassa mummon vanha kaulakoru ;)




Syntymäpäivä juhlat ovat nyt onnistuneesti takanapäin ja tänään onkin sitten aika kaivaa joulukoristeet esille. Nyt alkaa jouluvalmistelut sekä joulun odotus tässä perheessä :)! Tytöillä tosin taitaa tällä hetkellä kiinnostaa enemmän uudet lelut; kirjat, pelit, barbiet ym. :)

-J-

2 kommenttia:

  1. Moi Johanna!
    Oon ihastellut noita sun kattauksia täällä, kertakaikkiaan ihania! Aloin ihan ääneen nauramaan tuolle "korujupakalle", miten se kuulostikin niin tutulta�� Hyvä että sentään letti pysyi päässä! Meillä ei meinaa edes kuusivuotiaalla pysyä...

    Hyvää uutta vuotta!

    Outi K.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Outi, kiva saada palautetta :)! Pitää yrittää edes noihin juhlapäiviin saada tytön hiukset vähän siistimmin, kun arkena ne tahtovat olla aika valtoimenaan ;) Kyllähän noilla tytseillä näyttää olevan jo pienestä oma tahto siinä miten hiukset laitetaan tai mitä koruja kelpuutetaan ;) Yleensä on vain helpompi antaa heidän itse valita ;).

    Ihanaa uutta vuotta sinullekin :)!

    Johanna

    VastaaPoista