tiistai 24. marraskuuta 2015

Tähdet, tähdet

Joulu hiipii kotiimme päivä päivältä, koriste koristeelta ja huomaan autotallin joulukoristelaatikoiden tyhjenevän tiuhaa vauhtia. Aiemmin en ole ollutkaan näin aikaisessa vaiheessa joulukoristeluiden suhteen, mutta toisaalta ehtiipä nauttia niistä pidempään :).

Pitkään haaveilin isoista tähdistä meidän alakerran ikkunoihin ja nyt se haave vuosien jälkeen toteutui. Olen niin myyty noista alakerran valkeista tähdistä. Voisin vain istua ja tuijotella niitä. Itse asiassa nyt muutaman päivän olen niitä päässytkin "tuijottelemaan", sillä meillä sairastui nuorimmainen kovaan flunssaan ja olen ollut maanantaista asti hänen kanssaan kotona. Aika on kulunut juuri alakerrassa leffoja katsellen ja legoilla leikkien.


Tulevana viikonloppuna meillä on esikoisemme viisi vuotis synttärit ja teemana tulee olemaan Frozen. Hyvin passaavat siihenkin aiheeseen nuo tähdet ja muut joulukoristeet.Huomenna minä palaan sorvin ääreen ja isi jää puolestaan kotiin. Jospa tuo flunssailu menisi nyt pian ohi...saadaan tytöt kuntoon synttäreille :). 

-J-

3 kommenttia:

 1. Ihanan isot tähdet <3 Mistä nuo on?

  Täällä tyttö on ollut perjantaista asti kuumeessa. Ärhäkkää virustautia nyt kovasti liikkeellä. Toivottavasti teillä parannutaan pian!

  VastaaPoista
 2. Tähdet näyttävät kivoilta ikkunassa! Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Jassuntassu ja Marru :)! Ostin nuo tähdet tuosta paikallisesta Citymarketista...Myös Kärkkäisellä näytti olevan isoja tähtiä, mutta uskon että nuo Cittarin tähdet ovat laadullisesti vähän parempia...Kärkkäisellä yksi iso tähti maksoi 11,90 (mutten muista tuliko siihen johtoa mukaan...) ja Citymarketissa 19,90 (ja tässä paketissa on johtosarja mukana).

  Tyttöjen flunssan aiheuttajasta en tiedä, mutta heidän päiväkodissaan ei yksikään lapsi ole täysin terve :(. Käytiin nuorimmaisen kanssa maanantaina TK:ssa, mutta korvista, nielusta tai keuhkoista ei löytynyt mitään...Sitkeä flunssa :S No tää heidän kotona olo varmasti nopeuttaa paranemisprosessia :).

  Mukavaa päivää teillekin :)!

  -J-

  VastaaPoista