tiistai 24. marraskuuta 2015

Liebster Award -blogihaaste

Sain blogiurani toisen blogihaasteen Multaa sormissa -blogia kirjoittavalta Liisalta. Kiitos Liisa tästä :)!

Kyseessä on Liebster Award, jossa ideana on uusien ja tuoreiden blogien löytäminen ja se, että pienimmätkin blogit saavat näkyvyyttä. Liebster Award annetaan eteenpäin bloggaajalta bloggaajalle.Haasteen idea on seuraava:

1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä blogisteille.

Minulle esitettiin kymmenkunta kysymystä ja tässäpä vastauksia niihin:

1. Miten sinusta tuli bloggaaja?

Äitiyslomalle jäädessäni blogimaailma vei mukanaan. Ensin luin vain toisten blogeja, mutta lopulta "pakonomainen" tarve itseilmaisuun ja valokuvien jakamiseen vei voiton ja aloitin oman blogin. Halusin kirjoittaa arkisia asioita meidän perheestämme, kodista, sisustuksesta ja matkustamisesta sekä jakaa niitä tutuille ja tuntemattomille. Tavallaan tämä on kuin päiväkirjaa kirjoittaisi, tosin ei liian avointa sellaista.

Sana bloggaaja vieroksuttaa itseäni edelleen...hassu juttu :). Ehkä se on sitä, kun vertaa itseään menestyviin ja ammattikseen bloggaaviin ihmisiin tai sitten ihan suomalaista "vähättelyä". Vaikkei tätä päivätyönä tehdäkään, niin kyllähän tässä itseä toteutetaan harrastusmielessä. Blogia kun kirjoitetaan, niin eikö sen kirjoittaja ole bloggaaja ;). Meitä tosin on varmasti moneen lähtöön ja monen tasoista :).

2. Lempivuodenaikasi?

Ehdottomasti talvi! Joulu, kynttilät, lumi, hiihto ja muut talviurheilulajit ovat olleet lapsesta asti minun juttuni. Toivottavasti ilmastonlämpeneminen hidastuisi tai mielellään pysähtyisi kokonaan, jotta meidänkin lapset saisivat nauttia tulevaisuudessa samanlaisen talven, minkä itse on päässyt kokemaan <3.

3. Käytkö kirppareilla?

Tykkään käydä, mutta ajanpuutteen vuoksi niissä tulee käytyä aivan liian vähän...Yleensä loma-aikaan käyn eniten. Kerran vuodessa vien myös itse tavaraa kirpparille myyntiin, lähinnä lastenvaatetta ja silloin tulee luonnollisesti kierrettyä myös muidenkin pöytiä.

4. Minne haluaisit matkustaa Suomessa?

Tällä hetkellä ihan sukulaisten luo. Edellisestä kyläilykerrasta on kulunut taas tovi, joten olisi ihana päästä näkemään heitä :). Lisäksi näin talvella lappi kiinnostaa ja siellä laskettelukeskukset, kuten Levi.

5. Entäs ulkomailla?

Tämä ei liene monellekaan yllätys...vastaan USA ;). Maa joka kiehtoo lisää jokaisen matkailukerran jälkeen :). Seuraavaksi olemme kuitenkin suunnitelleet ensi kesänä euroopan-reissua. Asuntoautolla olisi tarkoitus ajella Ranskaan asti. 

6. Paras sisustuslöytö kotiisi?

Tämä olikin vaikea...nykyisin olemme pyrkineet "sijoittamaan" laadukkaisiin ja aikaa kestäviin huonekaluihin ja tavaroihin, mutta en tiedä voiko niistä käyttää sanaa löytö..toki jos ne on jostain hyvästä alesta pongattu :). Sanoisin kuitenkin, että paras löytö on tällä hetkellä artekin vanha ritiläpenkki, joka löytyi osittain rikkinäisenä, mutta on nyt meillä kunnostuksen alla. Enään maali pintaan ja osien kasaus, niin saamme penkin käyttöön :).

7. Puutarhasi lempipaikka?

Pihamme puutarha on vielä aika vaiheessa siihen mielekuvaan nähden millainen toivoisin sen joskus tulevaisuudessa olevan. Paras tunnelma ja näkymä tulee tällä hetkellä talon sivustalta lasten hiekkalaatikon vierestä. Hiekkalaatikko sijaitsee kahden kirsikkapuun ja kahden omenapuun vieressä. Lisäksi siitä näkee osittain etupihalle, jossa meillä on suurin osa istutuksista; riippahernepuut, pensasaita ja havuistutuksia. Hiekkalaatikon edessä on myös muurinkiviallas, jossa kasvaa valkoisia pioneja.

8. Oletko aamu- vai iltaihminen?

Olisin iltaihminen, mutta töiden vuoksi yritän olla aamuihminen ja mennä iltaisin aikaisin nukkumaan. Herätys on kuitenkin arkiaamuisin jo viideltä...Vapaapäivinä ja lomalla sen sijaan huomaan rytmini kääntyvän iltavoittoiseksi ja sen poiskääntämiseen menee aina tovi. 

9. Jos saisit vapaapäivän ihan yksin mitä tekisit?

Jos saisin kokonaisen vapaapäivän ilman mitään velvoitteita (kuten ruuanlaittoa, pyykkäystä, siivousta jne.) viettäisin sen mieluiten hyvien ystävieni kanssa. Voisimme joko viettää urheilupainotteisen päivän tai sitten puolestaan päivän shoppaillen ja ravintolassa syöden ;). Tällainen on itse asiassa pian edessä, sillä meillä on hyvien lapsuudenystävieni kanssa tulossa pikkujoulut joulukuun puolella ja päivä tulee sisältämään shoppailua, teatteria, ravintolassa syömistä sekä hieman juhlintaa illan pikkutunneille saakka <3. 

10. Mistä olet kiitollinen juuri nyt?

Ympärilläni olevista ihanista ja tärkeistä ihmisistä; omasta miehestä, omista lapsista, omista vanhemmista, appivanhemmista, ystävistä ja sukulaisista. Tunnen myös suurta kiitollisuutta siitä, että olen päässyt työhön, jossa viihdyn ja jossa minua arvostetaan. Lisäksi olen kiitollinen omasta kodista ja siitä että saa olla terve.

Valitsin omat kysymykseni esitettäviksi blogeille, joita poimin Pohjois-Pohjanmaan Sisustus- ja lifestyleblogien yhteisöstä ja osassa näissä tosin on yli 200 seuraajaa (katselin google ja bloglovin seuraajatilastoja...)

Esitän 11 kysymystä seuraaville blogeille:

Kirpparikeijunkotona
My life and my style
Onnenmuruja
Vinttikissa
Materian taju
Varvikossa
Villa Emmassa
Belle Semaine
Virven kotona
Sisulla ja sydämellä
Snow white dreams

1. Mitä blogisi merkitsee sinulle?
2. Missä näet itsesi kymmenen vuoden päästä?
3. Sisustushaaveesi tällä hetkellä?
4. Aiotko tehdä uudenvuodenlupausta?
5. Mistä arkipäiväsi koostuvat eli millainen on päivärytmisi?
6. Suurin sisustusmokasi?
7. Mitä muita sosiaalisen median kanavia käytät kuin blogia?
8. Paras matkailumuistosi?
9. Miten kuljet työmatkasi?
10. Toiveesi joulupukilta?
11. Terveiset lukijoillesi?


Mukavaa alkuviikkoa kaikille :)! Täällä alkuviikko kuluu sairaita lapsosia hoitaessa...

-J-


5 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta. Koetan vastailla jossain vaiheessa :) Mukavaa päivää sulle :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun osallistuit ja oli mukava lukea vastauksiasi! Mikähän aivopieru mulla on käynyt, kun laitoin vaan 10 kysymystä eteenpäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä hoksasin vasta ihan lopussa, että kysymyksiä olisi kuulunut olla 11, mutta eipä tuo mitään haittaa vaikka oli se 10 :).

   Poista
 3. Kiitos haasteesta! Yritän jossain vaiheessa haasteen toteuttaa :)

  VastaaPoista