sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Onnea on hyvä isä

Tänään meillä herättiin, kuten varmaan monessa muussakin perheessä tyttöjen kanssa aamuvarhain valmistelemaan isille aamupalaa. Tällä kertaa isi sai aamupalaksi sekä hänen että tyttöjen herkkua; mannapuuroa. Tarjottimella oli lisäksi tuoremehua, leipää sekä teetä muutaman makeisen kera.

Isi sai rauhassaa nukkua meidän puuhastellessa keittiössä. Onittelulaulun ja sänkyyn kannetun aamupalan myötä oli aika herätä isänpäivän aamuun.


Yllättävän hyvin tytöt osasivat pitää salassa viime hetkeen asti päiväkodissa tehdyt isänpäivälahjat. Esikoinen oli maalannut ja koristellut autoharjan, kun taas nuorimmainen oli askarrellut helmistä ja pienestä avainkorusta avaimenperän. Ihania nuo omatekoiset jutut :)!


Aamupalan jälkeen keittiössä odotti vielä kakkukahvit :). Moni tietääkin minun pitävän erityisesti Kinuskissan blogista ja leivonnaisista, joten ei siis mikään yllätys, että päädyin taas nappaamaan kakkureseptin häneltä ;) Tällä kertaa leivottiin Kinuskikissan suosittelemaa suklaacrisp-appelsiinikakkua . Suosittelen makean ystäville :)!! Ja kakku oli helppo valmistaa, lukuun ottamatta tuota koristeluvaiheen suklaan pursotusta...ei näköjään mikään mun vahvuus...piti sitten soveltaa vähän muuta ;).Täällä päivä jatkuu tuttuun sunnuntaiseen tapaan; rennosti, mutta yhdessä touhuten. Meidän isi on niin tehopakkaus, että sitä on hankala saada pysymään edes isänpäivänä paikallaan. Kokoajan meinaa olla jotain pientä puuhastelemassa, kuten puita kantamassa, pyykkiä laittamassa jne. No mutta tänään joka tapauksessa herkutellaan ruualla ja ollaan yhdessä...se on kuitenkin kaikista tärkeintä <3.

Ihanaa isänpäivää kaikille isille, myös minun omalleni sekä toiselle papalle <3!

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti