lauantai 31. lokakuuta 2015

Legolandia vol2

Ja vielä jatkopostaus samalle päivälle taannoisesta legolandia -vierailustamme Tanskassa...Ensimmäisenä päivänä puistossa hurahti reilut kuusi tuntia ja se tuntui aika maksimaaliselta ajalta yhdelle päivälle. Silti toiselle päivällekin jäi nähtävää sekä koettavaa reiluksi neljäksi tunniksi. 

Legolandia on alueena suuri ja laajalle levinnyt. Parhaiten alueen hahmottaa pyörivästä näköalatornista, jossa jokaisen alueella kävijän kannattaa kyllä käydä.

Kuva Minilandista yläilmoista otettuna :)

Minilandia oli minun henkilökohtainen suosikkini ja sitä ihastellessessa ja tutkaillessa olisi saattanut vierähtää pidempikin tovi :).Tanskan legolandiassa tämä minimaailma oli rakennettu pitkälti kuvaamaan ja kertomaan tanskasta ja sen lähialueista. Muualla puistossa oli lisäksi myös legopienoismalleja "maailmalta".

Puisto selkeästi on ajanhermoilla, sillä sieltä löytyi erikseen Star Wars aiheinen näyttely, jonne oli rakennettu muutamia aiheeseen liittyviä "pienoismalleja".Toiseen puistopäivään sisältyi myös kummituslinnassa käynti. Tämä näytti selkeästi olevan suosittu kohde, sillä siihen sai kunnolla jonottaa ja itse talossa vierailuunkin meni puolisen tuntia. Mutta olihan se sen arvoista ;).Ja loppuun vielä muutama muu sekalainen otos toiselta päivältä.Legolandia tarjosi kyllä sitä mitä odotimmekin. Molempien tyttöjen lempileikkeihin kuuluvat niin isot kuin pienetkin legot, joten heille tämä reissu oikeastaan olikin räätälöity ;). Inspiraatiota näyttivät ainakin vierailusta saaneen, sillä heti kotiinpääsyn jälkeen olivat legoleikit pystyssä uusine rakennuksineen jne.


Tanskan legolandia on nyt sitten nähty. Ehkäpä vielä jossain muualla maailman kolkassa vastaavaan paikkaan päädymme. Itseäni kiinnostaisi Kalifornian legolandia, sillä edellisellä reissulla kävimme siellä vain vesimaailmassa :). 

Vielä yksi postaus luvassa Tanskan matkalta, mutta nyt viettämään lauantai -iltaa :).

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti