sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Alakerta nyt ja sen uusi katseenvangitsija

Viikonloppu hurahti maalipensseli kädessä. Sain kun sainkin kaikki alakerran katto- ja pystypalkit maalattua :). Ihanaa saada hetkeksi maalipensselit ja maalit pois näkymästä sekä maalarinteipatut listat ja muut siistittyä. 

Lupailin lisää kuvia meidän alakerrasta ja nyt niitä olisi luvassa. Eilen haettiin postiin saapunut hullujen päivien ostos ja sekin osaltaan vauhditti alakerran viimeistelyjen loppuun suorittamista. 


Haastavinta oli maalata tuota portaiden vieressä olevaa pystypalkkia, joka siis on osittain kiinni tuossa kaiteessa. Tässä vaiheessa kiitän tärpätin olemassaoloa, koska maalia saattoi olla tänään hieman myös kaiteessa ja lasissa ;). 

Alakerta näyttää nyt paljon valoisammalta ja värimaailma miellyttää enemmän silmää. Tuo tv-taso ja sen takainen seinämä tulee olemaan myöhemmin vielä muutoskohteena. Lähinnä niin, että haaveissa on hankkia siihen valkoinen pelkistetympi tv-taso sekä seinän ruskeat osat maaltataan myös valkoisiksi. Ruskea väri riittää muutamina tehostepilkkuina alakerrassa ja ne tulevat olemaan portaat ja meidän ruokapöytä sekä lattia. Hullareiden ainoa ostos oli tänä vuonna Deer -hylly. Kävi tuuri, että sen saimme. Aamulla verkkokaupan nettisivut olivat niin tukossa, että valkoinen Deer-hylly jäi saamatta. Myöhemmin illalla sivuja selaillessani huomasin yllätyksenä siellä olevan 2 mustaa vastaavaa hyllyä jäljellä. Tilasimme mustan ja itse asiassa se olikin parempi väri meille ;). 

Tämä upea katseenvangitsija pääsi keittiön seinälle meidän kellon entiselle paikalle.


Alunperin olin miettinyt tuohon paikalle String:n pocket hyllykköä, mutta tämä vaihtoehto on paljon kivempi. Toimittaa kuitenkin samalla hyllyn ja somisteen virkaa :). Nyt kuviin ja tunnelmiin toivottelen teille ihanaa alkavaa viikkoa :)! Täällä lähdetään viemään tyttöjä iltapesulle ja nukkumaan.

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti