sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Toukokuussa juhlitaan

Toukokuun alkuun mahtuu monta juhlapäivää. Ensin vietettiin nuorimmaisemme kaksi -vuotissyntymäpäivää ja tänään minä muiden äitien ohella vietän äitienpäivää. Tällä kertaa se on viides lajiaan :)! 

Meillä äitienpäivä kuten myös isänpäivä koostuvat pienistä huomaavaisuuksista ja eleistä ei niinkään mistään suurista lahjoista. Tänään minä sain nukkua pidempään ja aamupala tuotiin sänkyyn. Siinä meitä oli sitten aamu yhdeksältä neljä sängyssä, joista kaksi hamusi aamupalaani tarjottimeltani. Tytöt meinasivat, että nyt ollaan retkellä äitin ja isin sängyssä ;). Aamupalan jälkeen keittiössä odotti vielä tuorekahvi pullan kera sekä ruusu ja tyttöjen päiväkodissa tekemät lahjat <3.


Päivä on vasta puolessa välissä ja meidän nuorimmainen nukkuu parasta aikaa päiväuniaan omassa huoneessaan. Kun hän herää, lähdemme takaisin pihalle, jossa aamupäiväkin kului. Sää on nyt mitä otollisin ulkoilulle ja pihalla olemiselle. Ajateltiin myös "avata grillikausi" tänään, joten päivälliseksi luvassa jotain herkkua grillin uumenista ;).

Täytyy vielä hetkeksi palata viime keskiviikkoon, jolloin siis kävimme nuorimmaisemme 2 -vuotisneuvolassa ja muutenkin vietimme aamupäivän kahden kesken...Neuvola tarkistuksessa hänen pituudeksi mitattiin 84,2 cm, painoksi 11,3 kg ja päänympärykseksi 48 cm. Keskikäyrällä mennään, tosin pituudessa hän on hieman keskikäyrän alapuolella, mutta tuskin näistä meidän tytöistä mitään kovin pitkiä tuleekaan. Vaikka itse olen lähes 170 cm pitkä, niin mieheni ja muu suku ei ole niinkään isokokoista....Esikoisemme pituusennuste taisikin olla 165 cm. 

Neuvolakäynti sujui hyvin ja tehtävät, joita nuorimaisemme siellä suoritti (palapelit, tornin rakennukset...) olivat kyllä ehkä jopa liian helppoja hänelle. Sitä se teettää, kun isosiskon perässä kulkee ja hänen kanssaan touhuaa, niin kehitys tapahtuu ihan salakavalasti siinä ohessa. Varmasti muutkin ovat huomanneet tämän suht nopean kehityksen toisen lapsen kohdalla...


Neuvolasta siirryttiin läheiseen supermarkettiin ja sieltä nuorimmaisemme sai uuden pinkin mopon sekä my little ponyn. Tällä hetkellä tuo mopo on ollut vain sisäkäytössä, mutta siirtyy varmasti ulos kun kesä tästä kunnolla alkaa. Kovasti on ollut suosittu lelu, päristelee sillä ees taas joka päivä täällä sisällä. Myöskin isosisko on sllä intoutunut ajelemaan aina välillä. 


Kuvien taustalla ehkä huomaattekin jotain uutta. Kerroinkin aiemmassa postauksessa "uutta olohuoneessa", että meille on tulossa pian lisää uutta olohuoneeseen. Juuri ennen vappua näin kävikin, kun Stockmannilta tilaamamme Sting-hylly kokonaisuus saapui kotiovelle :). Appiukko sattui olemaan täälläpäin käymässä ja auttoi mieheni kanssa kokoamaan tuota hyllykokonaisuutta. Niin meillä oli jo vapuksi tuo kompleksi valmiina. Vajaa vuosi sitten postauksessa "perjantain siivoustouhuja ja sisustushaaveita" tuosta hyllykokonaisuudesta mainitsinkin. Haaveilin aluksi tummasta väristä, mutta lopulta värivaihtoehdoksi vailikoitui perus valkoinen. 


Kuvaan myöhemmin hyllyä lisää...Yllä oleva kuva nimittäin otettiin jo syntymäpäiväiltana. Tällä hetkellä hylly on vähän hassun näköinen, koska muutama osa siitä jouduttiin reklamoimaan (olivat valmiiksi pahasti naarmuisia)...Ne kun saapuvat ja saadaan paikoilleen, niin sitten esittelen tämän ihanuuden vähän paremmin :).

Mutta nyt toivotan kaikille äideille ihanaa äitienpäivää :)! Illalla sytytän kynttilän vielä oman äitini ja molempien mummojeni muistoksi <3.

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti