lauantai 7. helmikuuta 2015

Kevättä rinnassa

Hei, vaan taas pienen tauon jälkeen. Täällä on takana pitkä työviikko, mutta nyt onneksi vapaalla loppuviikon :). Mitäs tänne...Otsikkokin sen kertoo eli kevään merkit ovat selkeästi tehneet tepposensa ja talvi-/pimeäväsymys alkaa pikkuhiljaa väistymään. Muutamana päivänä on saanut jo nauttia pienen hetken kevätauringonsäteistä ja kyllähän se nostattaa mieltä itse kullakin :). Kevättalvi on niin parasta aikaa vuodesta. Myös edessä häämöttävä talviloma Dupain aurinkoon on odotettu lepotauko normiarkeen. 

Kävin muutama viikko sitten kampaajalla...ja nyt sen monen vuoden empimisen jälkeen tein; leikkasin etuhiukset! Muutaman kerran aikuisiällä mulla sellaiset ovat olleetkin...mutta edellisella kerralla hiustenväri oli vaalea, eikä se mielestäni silloin oikein toiminut...Mutta tämä nyt tuntuu tosi omalta ja kivalta.


Pituutta otettiin myös pois reilummalla kädellä ja hyvä niin, sillä edellisestä kampaajakäynnista oli päässyt vierähtämään aivan liian pitkä aika. Nyt tosin ei hirveästi kerrostettu lukuunottamatta tuosta edestä hieman. Väri on mun luontainen hiusväri ja sen päädyin kasvattamaan kokonaan takaisin ollessani nuorimmaisesta lapsestamme äitiyslomalla...Halusin eroon hiustenvärjäämiskierteestä sekä päänahan allergisista reaktioista. Omaan atooppisen ihon ja näköjään tuolla hiusten värjäämiselläkin oli siihen negatiivinen vaikutus. Nyt noilta allergisilta oireilta onkin vältytty ja lisäksi hiukset ovat paljon, paljon terveemmässä kunnossa :)
Neule ja nahkahame H&M

 Huomenna edessä on aika pitkälti äipän ja tyttärien keskeinen päivä, sillä isukki lähtee toista kertaa tuomaroimaan salibandyotteluita...nyt tosin kotipaikkakuntaa hieman kauemmaksi. Saas nähdä mitä kivaa me täällä keksitään ;).

Rentouttavaa viikonloppua kaikille:)

-J-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti