sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Vapaapäivän parhautta

Tänään on vietetty vapaapäivää lasten ehdoilla lukuunottamatta lumitöitä ulkoleikkien ohessa. Isin ollessa tuomarointihommissa, me käytimme päivän leikkien sekä sisällä että ulkona, leipoen pannaria (eli herkutellen ;) ) ja nauttien vapaapäivän ja yhdessäolon parhaudesta <3 Tosin kahden uhmaikäisen kanssa kun touhuaa, joutuu välillä itsekin erotuomariksi heidän leikkiensä mennessä ristiin tai kun toinen ei halua kuunnella ohjeita/sääntöjä...Sellaistahan se on ;)

Yöllä oli ainakin täälläpäin tosi kova myrsky, mutta yllättävän hyvin tavarat olivat pysyneet pihalla paikoillaan. Ulkolyhdyt lamppusarjoineen olivat rappusilla nurin, mutta siirsinkin ne nyt sitten jo kokonaan pois...Muut ulkovalot saavat vielä jäädä pimeiden iltojen piristykseksi. Päivällä saatiinkin sitten taas nauttia hetken ihanasta auringosta. Meillä nuorimmainen nukkui juuri tuohon parhaimpaan aikaan päikkäreitä sisällä, mutta nautiskeltiin tuosta valoilmiöstä sitten kotosalla sisällä.  Onneksi on paljon ikkunapinta-alaa, niin juuri tuollaiset hetket pääsevät sisälläkin oikeuksiinsa. 

Alakerran "tietokonehuoneessa" vaihdoin muutama päivä sitten järjestystä. Halusin tietokonepöydän ikkunan eteen, koska nyt kun koko ajan päivänvaloa riittää pidemmälle, on ihana katsella eteen avartuvaa maisemaa. Toki meidän katuhan siitä edestä kulkee, mutta sen takana on vielä ainakin toistaiseksi peltomaisemaa ennen kauempana siintäviä kerrostaloja...kesällä niitä ei onneksi puiden takaa juuri näe :). Kuvat otin aamuhämärässä, koska en tiennyt mikä "tilanne" kuvanoton suhteen olisi ollut myöhemmin tänä päivänä. Samainen huone nimittäin toimittaa osittain lasteenhuoneen virkaa, sillä sieltä löytyy lasivitriinin takaa kaikki tyttöjen palapelit, lautapelit, piirustustarvikkeet sekä suurin osa kirjoista. Heille on tuossa toisella sienämällä (jota en nyt sitten huomannut kuvata..) oma pieni pyötä tuoleineen. Osa heidän tavaroistaan on ollut ainakin toistaiseksi hyvä pitää täällä alhaalla, koska heidän oma huoneensa on yläkerrassa ja portteja emme vielä pienimmäisen takia pysty pitämään auki.

 

Huomenna starttaa taas käyntiin uusi viikko. Toivotaan lisää aurinkoisia kevättalvipäiviä :)!

-J-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti