tiistai 27. tammikuuta 2015

Karhunpoika sairastaa

Nuorimmaisemme flunssa yltyi viikonloppuna sen verran kovaksi, ettei päivähoitoon ollut menemistä nyt alkuviikosta. Kuumetta ei onneksi ole, muttei se aina edes noin pienellä sitä vaadi, että perusvointi heikkenee huomattavasti. Meillä molemmat tytöt ovat sellaisia, että unissaan yskiessään he lopulta oksentavat (sitä keuhkoihin kertynyttä limaa..) ja näin on ollut nyt muutamana yönä. Onneksi nyt näyttää jo valoisammalta ja tänään neitokainen oli jo selkeästi terveemmän oloinen.


Keväällä kaksi vuotta täyttävä juniorimme on ottanut kehityksessään aimo askelia eteenpäin ihan muutaman viime viikon aikana. Pari viikkoa sitten hän esimerkiksi puhui jo useita sanoja, mutta tänä päivänä suusta tulee jopa kolmen sanan lauseita, ihan huippua :)! Ainut itseäni vaivaava asia, on tutti! Niin monta kertaa siinä on päästy hyvin lähelle tilannetta, jossa tutti on otettu vain yöunille, mutta sitten yleensä tyttö on sairastunut jossain vaiheessa tai hampaita on tullut ja tutti on taas ollut enemmän kuvioissa mukana...Tänäänkin se oli aika lailla koko ajan suussa...Esikoiselta saimme tutin vieroitettua jo 1 v 3 kk:n iässä. Asetan takarajaksi sen 2 vuoden iän...sitten siitä on päästävä.

Ihan selvästi äidin tyttö; luutu kädessä ;)

Tänään täällä Oulun seudulla on tullut taas ihan kiitettävästi lunta. Ei sillä ettenkö pitäisi lumestä, talvihan on mun lempivuodenaika, mutta juuri tänään meillä ei ollut "lumen kolaajaa".  Mieheni käy tällä viikolla töiden jälkeen opiskelemassa sellaisella salibandyn erotuomarikurssilla ja on kotona vasta iltaysin jälkeen. Tyttöjä tuossa hetki sitten nukuttaessani mietin, että kuuluuko tuo niin sanottu auton pörinä meidän pihasta. Ja kyllä vain, naapurimme oli tullut tekemään meille omalla Popcatillään lumityöt :)! Ja tämä ei edes ole ensimmäinen kerta...Olemme heille niin kiitollisuuden velkaa ;). Huomenna nuorimmaisemme pääsee onneksi siskonsa lailla takaisin tarha-arkeen ja purkamaan energiaansa leikkikavereiden seuraan. Ja minä puolestani oman sorvin ääreen :). Mukavaa viikonjatkoa kaikille :)

Mutta ennen kuin toivotan hyvät yöt, niin tässä kuva viikonlopulta meidän olkkarin portaikon alta..hieman muutosta edelliseen..ja nyt on tunne, että alakertamme perusilmettä täytyy saada valkoisemmaksi...Portaat ja ruokapöytä saa jäädä ruskeiksi, mutta muuten vaaleampaa kalustetta ym. tilalle :). -J-

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä kanssasi Satu ☺. Mies kävikin viemässä heille kiitokseksi elokuvaliput ☺

    VastaaPoista