maanantai 23. helmikuuta 2015

Lasten huoneen uusi kattovalaisin

Viime vuonna loppukesästä tyttöjen huone koki pienimuotoisen rempan. Lisäksi sinne hankittiin uusia kalusteita lukuunottamatta kattovalaisinta. Tuo valaisin on ollut kuitenkin siitä asti hankintalistalla ja noin kuukausi sitten päädyimme ostamaan sinne (useassa blogikodissakin jo nähdyn) Normann Copenhagenin valaisimen Norm 69:n. 


Valaisimen valintaperusteina olivat mielenkiintoinen ja näyttävä ulkomuoto, valkoinen väri ja että se olisi aikaa kestävä. Olin kyllä tietoinen, että valaisin olisi itse koottava, mutta aika mikä sen kokoamiseen kului oli täysi yllätys! Monta iltaa tuskastelin sormet naarmuilla tuon lampun kanssa ja pyrin olemaan hajottamatta koko lamppua. Muovi (jota valaisin siis on) rapsahteli muutamasta taitoskohdasta rikki, vaikka sitä kuinka varovaisesti yritti taitella...Onneksi nämä kohdat jäivät piiloon, eivätkä näy ulospäin. 


Se, kestääkö valaisin aikaa jää nähtäväksi. Toivottavasti se päätyisi joskus jomman kumman tyttömme matkaan heidän muuttaessaan aikanaan poissa kotoa. Varovaisesti sitä kyllä saa käsitellä, jos sitä täytyy liikutella, koska valaisimen palaset ovat vain tietynasteisten taitosten varassa (miehenihän meinasi käyttää tähän jo jossain vaiheessa liimaa, mutta onneksi siltä vältyttiin...).


Mutta onhan se hyvännäköinen, vaikka itse sanonkin :). Leikit jatkukoon näin paremman valaistuksen alla...:)

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille :)!

-J-

4 kommenttia:

 1. Ihana valaisin ja muutenkin kaunis lastenhuone. Mukavaa tiistaita :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä kaunis valaisin! Karlankin kotona näitä ihastelin :) Minullakin oli toissa päivänä askarreltavana valaisin, se oli kyllä helppo homma tosin :) Ja kiva oli tosiaan tavata! Mukava kun päätit liittyä porukkaan vaikka et ollutkaan ketään ennen tavannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luinkin vasta postauksesi ja uusi valaisin näytti tosi hyvältä :). Ihanaa, kun nykyisin on mistä valita :)!

   Poista