lauantai 21. helmikuuta 2015

Ensimmäistä kertaa tapaamassa bloggarikolleegoja

Eilinen päivä oli sisällöltään hyvin tapahtumarikas ja itselleni merkityksellinen. Mikä siitä nyt sitten niin poikkeuksellisen teki, niin se että olin ensimmäistä kertaa mukana Pop-blogien ja Oulun seudulla asuvien sisustus- ja lifestylebloggaajien yhteistapaamisessa. Jo ajatuksena aivan mieletön, että pääsen tapaamaan noita ihania naisia livenä, tutustumaan heihin ja vaihtamaan ajatuksia samoista intresseistä. Eikä tässä vielä kaikki; Yhteistapaaminen järjestettiin All I ever wanted is here -blogia kirjoittavan Karlan kotona.

Heräsin aikoinani blogimaailmaan aika myöhään. Vasta muutama vuosi sitten nuorimmaisen lapseni syntymän aikoihin aloin lukemaan aktiivisesti eri blogeja ja siitä vuoden päästä itsekin intoutuneena perustin oman blogin. Vieläkään en itseäni pidä "bloggaajana", koska koen oman bloggaamisen olevan vielä niin "lapsen kengissä". Siinä se saattaa hyvin pysyäkin, sillä en ole asettanut itselleni mitään erityisiä tavoitteita tämän harrastuksen suhteen. Parasta tässä blogaamisessa on valokuvaaminen, kirjoittaminen ja tämän ensimmäisen oman blogimiitin jäljiltä todellakin juuri noiden kanssasisarien tapaaminen :)! Tosin ihan lähiaikoina olen saanut kuulla, että oma blogini on saanut (esim. sisustusratkaisuiltaan) inspiroimaan sen lukijoita ja tämäkös vasta sydäntä lämmittää :)!

Mutta palatakseni vielä minusta bloggaajana ihanaan eiliseen päivään ja miten tämä kaikki liittyykään toisiinsa....Kun aloin lukemaan silloin pari vuotta sitten blogeja, etsin ensisijaisesti oululaisia blogeja ja yllätys, yllätys Karlan All I ever wanted is here -blogi oli juurikin se blogi, josta minun blogimaailmani aukeni. Lisäksi koen että juurikin tätä blogia lukemalla sain inspiraatiota oman blogini alulle. Voitte siis kuvitella, että jo tästä syystä eilen autolla huristaessani kohti hänen kotiaan vatsassani leijaili aika monta perhosta! Mutta ihan turhaan jännitin. Perille päästyäni vastaanotto oli hyvin lämmin niin Karlan kuin muidenkin bloggaajien toimesta. Nyt todellakin odotan jo uutta tapaamista :)! 

Meidän päivästä on hienoja otoksia ottaneet ainakin seuraavat bloggaajat: Sisustusunelmia, 2 x ILO, Valkoisen kartanon elämää, All I ever wanted is here ja Täyttä elämää.

Tämän lisäksi paikalla olivat seuraavat bloggaajat:  At home, Valkoista harmoniaa, Valoisaa vaaleaa, Varvikossa, Vinttikissa, Valkoista ja Kiekuraa, La Dolce Vita, Materian taju, Kootut murut sekä Kolmen karuselli - Carouselia. Blogin nimeä klikkaamalla pääset ko. blogin sivulle. Käykäähän tutustumassa näihin ihaniin sivustoihin :).


Kiitos Karla ja kiitos bloggarikolleegat :) Oli ilo tavata teidät ja toivottavasti näemme pian uudestaan :)!

-J-


11 kommenttia:

 1. Oli ihana päivä ja mukava tavata upeita naisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdyn tähän lauseeseen :)! Seuraavaa tapaamista odotellen...

   Poista
 2. Ihanaa oli tavata sinutkin ensimmäistä kertaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös sinut :)! Kovasti tsemppiä loppuraskauteen :)!

   Poista
 3. !!Voi että oli kiva tavata sinut ekaa kertaa <3 Ja pystyn kyllä samaistumaan noihin lapsenkenkäfiiliksiin :) Ps. en ole vieläkään keksinyt miksi tunnuit niin tutulta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen kovasti pohtinut, että mistä voitaisiin tuntea ja mietin sitä asiaa jopa mieheni kuullen, mutta ei kyllä "kellot soita päässä mitään" :) Kyllähän sitä elämän aikana on ehtinyt tavata lukuisia ihmisiä niin koulun, työn kuin vapaa-ajankin kautta; osa jää paremmin mieleen, osa taas ei. Sitten on niin jännä homma just tämä, että osa tuntuu jo ennestään tosi tutuilta, vaikkei oikeasti alunperin tuntisikaan...:). Mutta ylipäätään oli kyllä huippua päästä tutustumaan uusiin ihmisiin. Seuraavalla kerralla sitten jatketaan mihin lauantaina jäätiin :)!

   Poista
 4. Oli kiva tavata! Toivottavasti näemme taas seuraavassa miitissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että aikataulut menee nappiin :). Teillä on kyllä myöskin valtavan kaunis koti <3 Joten toivottavasti senkin puolesta pääsen seuraavaan miitinkiin, kun/jos se pidetään teillä :)!

   Poista
 5. Voi mikä kirjoitus - kiitos sinä! Ehdin nyt vasta näitä lueskelemaan; olipa mukavaa kuulla tarina blogiurasi takana. Toivottavasti pääset Helin luo niin ehditään ehkä jutella vähän enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, blogiasi on ilo seurata :)! Eiköhän me Helin luona tavata. Kiva kun on noita blogimiittejä :)!

   Poista