lauantai 24. tammikuuta 2015

Lauantain touhuja

Vapaapäivät ovat kyllä niin parhautta! Vaikka töitä on mukava tehdä, niin kyllä vapaat tulevat aina tarpeeseen. Työpäivinä kun ei juuri ehdi muuta kuin käydä töissä, hakea lapset tarhasta, tehdä ruuan, istahtaa ehkä tunniksi leikkimään tyttöjen kanssa, kunnes onkin jo iltapesun ja nukkumaanmenon aika. 

Tänään meillä ei ollut mitenkään erikoinen lauantai, mutta monesti juuri tällaiset vapaapäivät ovat sitä parhautta ja sisällä kylpee päivän päätteeksi ihana hyvänolon tunne. 

Nukuttiin aamulla hieman normaaliarkea pidempään; tytöt ja mieheni heräsivät puoli kahdeksan maissa ja minä sain tänään nukkua yhdeksään (huomenna on sitten miehen vuoro...). Kylläpä teki vain terää nukkua viikolla nukuttujen keskiarvolta kuuden tunnin yöunien jälkeen lähes kymmenen tunnin yöunet. 

Aamupalan ja -touhujen jälkeen suuntasimme koko poppoolla kauppaan. Kotiin palattuamme olikin jo lounaan ja nuorimmaisemme päiväunien aika. Esikoisemmehan ei enään nuku päiväunia muuta kuin silloin tällöin viikolla päiväkodissa. Minä puolestaan aloitin kauan suunnitelmissa ( ja omalla "to do-listalla") olleen takan pesun...enkä nyt tarkoita vain takkaluukkuja, vaan koko kompleksia...sen verran nokea ja likaa oli viime pesun jälkeen ehtinyt kertyä siihen. 

Välipalan jälkeen mieheni otti tytöt mukaan katsomaan paikallista salibandyottelua ja minä sain niin sanotusti omaa aikaa. Käytin sen aika lailla "koko perhee hyväksi" siivoillen. Tosin, olen jo ehkä aiemminkin saattanut mainita, että se on musta ihan jees eli tapa jolla saan helposti aivot narikkaan ;). Kerkesin myös kokoata päivällisen ennen kuin konkkaronkka palasi pelistä kotiin. 

Iltasella katsottiin yhdessä telkkua ja käytiin saunassa. Eli toisaalta ihan touhukas lauantai, mutta huomisen vapaan voikin sitten puolestaan pyhittää vaikka kokonaan ulkoilulle ja ulkona olemiselle.

Siinä se puhdas takka nyt sitten on :) Tosin takan uudelleen maalaaminen taitaa olla pian edessä.

Ehkä yksi maailman parhaimmista siivousaineista! Tällä pesin tänään koko takan sekä muun muassa kuvassa näkyvän kivitason :)

Näkymä sohvalta keittiöön...Ehkä yksi parhaista näkymistä kotoamme :)
Nyt vielä hetkeksi lukemaan toisten blogien kuulumisia ja sitten untenmaille...

Ihanaa viikonloppua kaikille :)!


-J-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti