lauantai 17. tammikuuta 2015

Joulu jo taakse jäi...

Niin se vain vuosi vaihtui ja tämän vuoden puolelle on mahtunut jo monenmoista tapahtuman täyteistä päivää. Loppiaisen tienoilla käytiin koko perheellä Savossa sukulaisten luona kyläilemässä ja kuluneella viikolla olen ollut muutaman päivän työreisulla Etelä-Suomessa. Nyt olen toista päivä vapaalla ja tänään vihdoin ja viimein sain siivottua loputkin joulujutut pois. Hieman myöhään venähti niiden kanssa...Mutta on se vain taas vaihteeksi ihanaa katsella "ei niin runsaasti" koristeltua ja sisustettua kotia ;).

Pastellin sävyt ajavat kovasti jalansijaa niin sisustuslehtien palstoilla kuin usean perheen kotonakin. Itse olen niissä sävyissä kallistunut sisustuksessa ainoastaan vaaleanpunaisen puoleen, ja sekin sävy vain tehostevärinä musta-valko-harmaa-ruskeaan -värimaaillmaan. Tällä hetkellä se näkyy meillä ainoastaan keittiössä tulppaaneiden muodossa, mutta ajattelin vaihtaa vielä olohuoneeseen kaksi vaaleanpunaista satiinityynyä.

Muumit asettuivat keittiössä taas aitiopaikalle ja päätimme alkaa keräämään myös Arabian lanseeraamia uusia Muumi-keräilylautasia, joista viime vuoden puolella ilmestyi joulumarkkinoille ensimmäinen kahden lautasen pakkaus. Tuossa pakkauksessa on mukana Fazer ja Muumipeikko unelmoi -lautaset (mukeissahan nämä ovat juuri ne kaikista arvokkaimmat ja suosituimmat). Kärkkäiseltä tätä rajoitettua lautaserää näytti saavan edullisimmin hintaan 49,95€ ja ainakin Oulun keskustan myymälässä niitä on vielä saatavilla.Muumisuosio näyttää jatkavan vahvaa suosiotaan ja uusi mukikin näytti ilmestyneet kauppojen hyllylle...Sen onneksi ehtii hankkia hieman myöhemmin. Haasteena tässä keräilyssä on mukien ja oheistuotteiden esillepano kodissa...ei haluaisi laittaa niitä astiakaappiin piiloon. Miten te muut säilytätte Muumi-astioitanne; näkösällä vai muiden astioiden joukossa kaapissa? 

Hyvää viikonloppua kaikille :)!

Ja nyt ulos lumitöihin...sitä näyttää satavan ;)

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti