tiistai 10. kesäkuuta 2014

Positiivisuushaasteen viimeinen osa eli vol. 3

Mahtavaa, I did it! Kolme postausta kolmena päivänä peräkkäin :). Näin työssäkäyvänä äitinä ei ole aina helppoa löytää aikaa omille jutuilleen ja siksipä olenkin päättänyt, että pyrin päivittämään blogini kerta viikkoon. Ideoita, tekstiä ja erilaisia aiheita blogikirjoituksiin kyllä olisi näin tuoreena kirjoittajana, mutta kun se aika tosiaan on rajallinen, niin en halua asettaa itselleni tämän suhteen liian tiukkaa aikataulua. Kirjoittamisen, kuvien ottamisen ja käsittelyn on tarkoitus toimia myös minulle eräänlaisena "aivot narikkaan" -toimintoja, jossa muut huolet unohtuvat ja ihan siitäkin syystä sen pitää olla mukavaa ja että siihen on tarvittava aika. Hauskaa kuitenkin välillä poiketa omasta suunnitelmastaan ja haastaa itsensä esimerkiksi näin positiivisuushaasteen kautta tiheämpitahtisiin postauksiin.

Tämän päivän ja samalla positiivisuushaasteeni viimeisen päivän positiiviset asiat:

1. Sain viime yönä nukuttua kohtuullisen hyvät yöunet...vaikka aamuyöstä huomasin taas nukkuvani lattialla pinnasängyn vieressä....aikansa kutakin vai miten se oli ;)

2. Hyvien yöunien siivittämänä oloni oli tänään heti aamusta alkaen todella energinen. Töissä meillä oli todella mahtava yhdessätekemisen meininki päällä ja saatiin paljon aikaan yhden päivän aikana :)!

3. Kotiin saapuessani meillä oli pikaisella kyläilyvisiitillä mieheni veljen perhe poikineen. Lapsoset kerkesivät leikkiä yhdessä ulkona trampalla, hiekkalaatikolla, keinussa, syödä päivällisen ja vielä herkutella jätskillä.


Tällaiset positiivisuushaasteet ovat hyviä syystä että ne pakottavat ihmisen tarkempaan arjen perusasioiden tarkasteluun juuri siitä positiivisesta nälökulmasta. Ja itsehän meillä on valtuudet valita, miten me kaikki pienetkin eteentulevat asiat haluamme kohdata tai nähdä.

Positiivareiden sivuilta löysin myös eilen seuraavan värssynpätkän, mikä sopii tämän haasteen yhteyteen erittäin hyvin ja mikä todellakin on niin totisinta totta;

"Positiivisuus on asenne ja elämäntapa, joka meillä jokaisella on mahdollisuus valita omaksemme ja johon meillä jokaisella on täysi oikeus. Positiivisuus on keino nauttia elämästä enemmän. Kun valitset sen omaksesi, voit herätä aidosti aurinkoiseen oloon, oli päivän sää minkälainen tahansa."

Mukavaa viikonjatkoa kaikille :)!

-J-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti