maanantai 9. kesäkuuta 2014

Maanantai ja positiivisuushaaste vol.2.

Niin se vain uusi viikko vierähti käyntiin. Yö tuli nukuttua hieman huonosti, sillä nuorimmaisellamme ilmeisesti kutittaa taas ikeniä sen verran, että yöllä hän päätti valvoa muutaman tunnin ajan. Ainut keino, millä sain hänet pidettyä vaaka-asennossa omassa pinnasängyssään oli, että nukuin lattialla hänen sänkynsä vieressä oman peittoni ja tyynyni kanssa ujuttaen toisen käteni pinnasängyn pinnojen välistä hänen käteensä...No, jospa tänään yö olisi parempi. Ainakin itse ajattelin varmistaa edes hieman paremmat yöunet menemällä tänään aikaisemmin nukkumaan :).

Mutta sitten siihen postitiivisuushaasteen toiseen osaan eli postitiivisuutta tältä päivältä:

1. Lastemme mummo ja mieheni äiti tuli eilen avuksemme tämän viikon perjantaihin asti hoitamaan nuorimmaistamme. Nuorimmaisemme menee tarhaan vasta elokuun alussa ja siihen asti mummo on lupautunut häntä hoitamaan.  Emme kyllä selviäisi tällä hetkellä ilman hänen arvokasta apuaan ja olemme hänelle isossa kiitollisuuden velassa. Kyllä mummot ovat parhaita <3!

2. Meidän kaksi pientä tehopakkausta ovat jokapäiväinen ilomme ja tänään saimme kokea taas muutaman ainutlaatuisen hetken muun muassa nuorimmaisemme kävellessä ilman tukea yli kymmenen askelta :)

Ohessa kuvia tyttäristämme viime viikkoiselta tivolin reissultamme...

3. Tänään oli sen verran kylmä ja kolea sää täällä meilläpäin, joten suihkun jälkeen vetäsin aina niin ihanan lämpöisen Marimekon tasaraita -yökkärin päälle ja reinot jalkaan. Kyllä nyt tarkenee :). 


Ja lopuksi vielä osuva teksti positiivisuudesta lainattuna positiivareiden www-sivuilta:

"Arjen pyörässä pyöriessä voi olla vaikea nähdä missä se positiivisuuden narun pää on. Se on kuitenkin aina olemassa. Nähdäksesi sen, sinun on hiljennettävä vauhtia ja pyrittävä tietoisesti löytämään se, sekä olla valppaana tarttumaan siihen tiukin ottein."

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille <3

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti