sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Alkukesä on juhlien aikaa

Viikko on hurahtanut ohi nopeaa ja kesä näyttää rantautuneen myös tänne pohjoisempaan Suomeen. Alkukesän täyttävät yleensä erilaiset juhlat ja tällä viikolla meillä on juhlistettu torstaina päiväkodin kevätjuhlaa sekä itselläni oli myös eilen oman työpaikan kesäjuhlat.

Tarhan päättäjäisiin lähdettiin kiireellä heti mieheni tultua töistä kotiin, mutta onneksi olin katsonut meille aiemmin jo vaatetukset valmiiksi.


Tyttöjen mekot ovat viime kesänä ostettu KappAhlista alesta niin sanotusti ennakkoon tälle kesälle, pienemmän bolero Name it ja isomman H&M. Miehelläni oli yllään valkoiset H&M:n pellavahousut ja Tommy Hilfigerin korallin värinen T-paita. Itse puin puolestaan päälleni oranssinpunaisen jenkeistä ostetun Emma & Michele -merkkisen mekon ja siihen alle mustat kiiltävät legginsit. Noiden kahden laukun välillä hieman arvoin (G by Guess ja Mango) ja päädyin lopulta ylempään.
Sen verran kiire meillä kuitenkin tuli päiväkodin kevät juhliin, että unohdin kaikki koruni kotiin, mutta ehkäpä asuni oli näin ollen aavistuksen arkisempi. Pääosa vanhemmista nimittäin näytti saapuneen paikalle tyyliin työvaatteissaan.


Nämä olivat meidän esikoisemme ensimmäiset kevätjuhlat ja hienosti sujuivat esitykset. Vaikkakin alussa hän tuntui vain keskittyvän etsimään katselleen vanhempiaan ja meidät huomattuaan hän hoki vierustoverilleen; tuolla on minun äiti ja isi, kuten taisi tehdä moni muukin päiväkotilainen. 


Kotiin päästyämme ilta ei puolestaan sujunut yhtä rattoisasti, sillä esikoisellemme puhkesi oksennustauti. Siinä meni sitten seuraava yö puoliksi valvoessa, mutta onneksi tuo tauti oli vuorokaudessa selätetty ja jo seuraava päivä oli huomattavasti yötä parempi. Ainakaan vielä tuo tauti ei ole tarttunut meihin muihin, joten ehkäpä tässä uskaltaa jo huokaista helpotuksesta :).

Tänään vietin iltapäivän ulkona kesäkukkia istutellen ja tulipas siinä muutama monivuotinen havupensaskin juurtutettua maahan. Kuvailen myöhemmin ensi viikolla lisää meidän pihaltamme, sillä viikossa on tapahtunut ihmeitä. Kirsikkapuutkin ovat jo kukassaan ja kaikki vihertää. Niin ilo silmälle :)!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille.

-J-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti