sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Sinivalkoinen ilta

Ihanaa itsenäisyyspäivää! Täällä on sytytetty sinivalkoiset kynttilät muiden kynttilöiden ohelle, takassa lepattaa iloinen tuli ja toisella silmällä seuraan tv:stä linnanjuhlia. Itsenäistä Suomea on fiilistelty aamusta asti rauhallisissa tunnelmissa. Tytöt pukeutuivat jo aamusta juhlamekkoon.... Olivat perjantaina pitäneet päiväkodissa oman itsenäisyyspäivän vastaanoton ja siitä innostuneena halusivat pukeutua tänään kotonakin juhlavasti :).
Rauhallinen kotona vietetty itsenäisyyspäivä toimi hyvin vastakohtana eiliselle tapahtumarikkaalle lauantaille. Eilinen päivä nimittäin koostui kaksista pikkujouluista; Pop-blogien sekä työpaikan järjestämistä pikkujouluista :). Ensimmäisistä on luvassa huomenna ihan erillinen postaus :).Vaikka tänään lisäsin tarkoituksella sisustukseen hieman sinistä, joulun päävärit tänä vuonna ovat meidän kodissa valkoinen ja vihreä! Punaista on vain esikoisen askartelemassa tuikkukupissa ja muutamassa Aarikan tontussa. Kaatumaisillaan oleva amarylliskin pääsi sopivaan maljakkoon. Vanha vihreä Riihimäen lasin purnukka sai uuden käyttötarkoituksen maljakkona ;).

Leppoisaa illanjatkoa kaikille :)!

-J-

4 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmallisia kuvia! Mukavaa iltaa! Nyt täytyy jatkaa linnan juhlien seuraamista :)

  VastaaPoista
 2. Mun amaryllis on vasta alkamassa kukkimaan samoin osa hyasinteista. Kauniita! tunnelmakuvia täällä sinulla! Hyvää istenäisyyspäivää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne :)! Minun täytyy aika varmasti ostaa joulupyhille vielä uudet hyasintit ja amaryllikset, koska kaikki ovat joko nyt kukassa tai puhkeamassa kukkaan :).

   Poista